Az a jobb ha elmondjátok vagy ha néha hagyjátok hogy ő találja ki?
Miért gondolja minden nő azt, hogy a férfik gondolatolvasók???Mondom ezt nő létemre.Azért van a szánk, hogy beszéljünk.Mindenről.Szexről gyerekről, pénzről, munkáról, bajról, bánatról, minden sz@rról.Az nem is jó kapcsolat, ahol ez a kérdés felvetődik.16 éve vagyok férjnél, és csak így működnek a dolgok.
34/N
Egyetértek az elsővel. A férfiak nem ennyire "okosak"! Férfinak sosem célozgatunk. Nem ért belőle!:)
Én elszoktam mondani,ha bajom van. Alapjában véve nagyon fontosnak tartom a kommunikációt! Kapcsolatokat menthet meg,ha tudunk beszélgetni.
A férfiak máshogy működnek, mint a nők. Bár nem írtad, de feltételezem, hogy te nő vagy. És mi, nők, gyakran intuitíven is kitaláljuk, mi megy végbe egy másik emberben. A férfiak viszont nem. Nem azért, mert egy férfit ilyesmi nem érdekel, csak egyszerűen máshogy vannak megcsinálva. Gyakran elég frusztráltnak is érzik magukat emiatt a nőkkel szemben.
A párom azt szokta mondani, hogy az ő agyában lévő processzor csak egymagos (informatikus a drágám), vagyis mindent egyértelműen meg kell neki magyarázni, és azt ő szó szerint is fogja érteni. Lehet, hogy nekünk nőknek ez kicsit érthetetlennek tűnik, de ez van, kéretik figyelembe venni, ha férfiakról van szó. :)
N32
Egyedül akkor nem szólok, ha olyan hibázik, aminél látom rajta, hogy ő is rájött. Mert akkor nem jelzés lenne, hanem orr alá dörgölés.
Illetve a "nem beszélgetek" olyan esetben lehet helytálló, amikor valaki külső ok miatt stresszes, feszült és már arra robban, ha hozzászólnak. Pl vizsgaidőszak alatt néha én is megkértem a férjemet - meg ő is engem, hogy kerüljük egymást, mert rajta fog csattanni a vizsga miatti feszültség.
Sőt, ő most a munkahelye miatt rettentő feszült, néhány napja mondta, hogy pár napra hazamegy, mert annyira ideges, hogy nem akarja, hogy rajtam töltse ki a feszkót.
Mivel tudom, hogy nem velem van baja, hagyom kicsit kiszellőztetni a fejét, hadd koncentráljon arra, amit meg kell oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!