Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a jobb ha elmondjátok vagy...

Az a jobb ha elmondjátok vagy ha néha hagyjátok hogy ő találja ki?

Figyelt kérdés
Ha mondjunk össze vesztek vagy valami gond van akkor azt elmondjátok a párotoknak hogy mi a baj vagy inkább azt hogy gondolkozzon. Lehet hogy az az ember a normálisabb és az a kapcsolat ahol mind a kettő elmondja a gondot de én nekem már rossz hogy folyton nekem kell a páromnak elmondani hogy mi a probléma. Úgy gondolom ha egy kicsit figyelne rám akkor talán tudná. Ti hogy gondoljátok? Mindig elkel mondani vagy néha hagyni hogy ő jöjjön rá a problémára?
2011. júl. 14. 14:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolja minden nő azt, hogy a férfik gondolatolvasók???Mondom ezt nő létemre.Azért van a szánk, hogy beszéljünk.Mindenről.Szexről gyerekről, pénzről, munkáról, bajról, bánatról, minden sz@rról.Az nem is jó kapcsolat, ahol ez a kérdés felvetődik.16 éve vagyok férjnél, és csak így működnek a dolgok.

34/N

2011. júl. 14. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Figyelj, a férfiak teljesen máshogy működnek, mint a nők. A pasik nem tudnak gondolatban olvasni, de még az utalásokat, finom célzásokat sem értik. Csak az egyenes beszédet. Ha bajod van, nyisd ki a szád. Ennyi.
2011. júl. 14. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek az elsővel. A férfiak nem ennyire "okosak"! Férfinak sosem célozgatunk. Nem ért belőle!:)

Én elszoktam mondani,ha bajom van. Alapjában véve nagyon fontosnak tartom a kommunikációt! Kapcsolatokat menthet meg,ha tudunk beszélgetni.

2011. júl. 14. 14:15
 4/12 anonim ***** válasza:

A férfiak máshogy működnek, mint a nők. Bár nem írtad, de feltételezem, hogy te nő vagy. És mi, nők, gyakran intuitíven is kitaláljuk, mi megy végbe egy másik emberben. A férfiak viszont nem. Nem azért, mert egy férfit ilyesmi nem érdekel, csak egyszerűen máshogy vannak megcsinálva. Gyakran elég frusztráltnak is érzik magukat emiatt a nőkkel szemben.

A párom azt szokta mondani, hogy az ő agyában lévő processzor csak egymagos (informatikus a drágám), vagyis mindent egyértelműen meg kell neki magyarázni, és azt ő szó szerint is fogja érteni. Lehet, hogy nekünk nőknek ez kicsit érthetetlennek tűnik, de ez van, kéretik figyelembe venni, ha férfiakról van szó. :)

N32

2011. júl. 14. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is azt gondoltam egy ideig, hogy milyen már az, hogy mindent a másik szájába rágjak. Találja ki ő, hogy mi bajom van. Akkor legalább tudom, hogy figyel rám, és amúgy is az olyan romantikus.... Aztán rájöttem, hogy nem gondolatolvasó, ahogy én sem. Kevésbé romantikus, de működőképes, ha az ember kommunikál.
2011. júl. 14. 14:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyedül akkor nem szólok, ha olyan hibázik, aminél látom rajta, hogy ő is rájött. Mert akkor nem jelzés lenne, hanem orr alá dörgölés.

Illetve a "nem beszélgetek" olyan esetben lehet helytálló, amikor valaki külső ok miatt stresszes, feszült és már arra robban, ha hozzászólnak. Pl vizsgaidőszak alatt néha én is megkértem a férjemet - meg ő is engem, hogy kerüljük egymást, mert rajta fog csattanni a vizsga miatti feszültség.

Sőt, ő most a munkahelye miatt rettentő feszült, néhány napja mondta, hogy pár napra hazamegy, mert annyira ideges, hogy nem akarja, hogy rajtam töltse ki a feszkót.

Mivel tudom, hogy nem velem van baja, hagyom kicsit kiszellőztetni a fejét, hadd koncentráljon arra, amit meg kell oldani.

2011. júl. 14. 14:20
 7/12 anonim ***** válasza:
A férfiak teljesen mások mint a nők, mégis honnan a bánatból tudná egy pasi hogy mi a nő baja ha el se mondja? Aztán meg a legtöbb nő megsértősik hogy nem is figyel ré a barátja, szegény pasi meg csak néz maga elé hogy most mivan. És nő vagyok, még mielőtt félreértené vki..
2011. júl. 14. 14:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudok mit írni, mert leírták a véleményemet. Nagy tapasztalat, hogy a férfiak nem gondolatolvasók! Van, hogy észre sem veszik hogy megbántanak. De ettől függetlenül ez a nőkre is igaz! Egyszerű kommunikációval könnyebb, mint nagy hallgatásokkal!
2011. júl. 14. 14:24
 9/12 anonim ***** válasza:
ez a nők egyik legidegesítőbb tulajdonsága. bajom,van duzzogok,találd ki!! mint az oviban. ha bajod van,nyisd ki a szád,mond el! a legfigyelmesebb férfi se gondolatolvasó!!!
2011. júl. 14. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:
ja,én is nő vagyok
2011. júl. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!