Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye ez nem meríti ki a...

Ugye ez nem meríti ki a hűtlenség fogalmát? Vagy igen? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Hétvégén a párom nélkül mentem szórakozni, csajos estét tartottunk két barátnőmmel. Felkért egy aranyos srác táncolni, én pedig igent mondtam. Bepróbálkozott, de megmondtam neki, hogy kapcsolatban élek, ennek ellenére természetesen szívesen táncolok vele. Nem is volt semmi csók, próbált fogdosni, de leállítottam. Viszont egy vagy két szám erejéig egy kicsit összesimulva lassúztunk (a derekamat fogta, én meg a vállát, semmi taperolás nem volt). Ennek ellenére most picit mégis "bűnösnek" érzem magam :( A végén egyszerű arcrapuszival köszöntünk el.

Ha az én párom csinálta volna ezt egy szórakozóhelyen, rosszul esett volna... ezért bánom. Vagy csak túlparázom?

20L

2011. júl. 13. 13:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
maga a kérdés már eleve feltételezi, hogy kell lélek búvárkodni + az is, hogy bűnösnek érzed magad
2011. júl. 13. 14:06
 32/38 A kérdező kommentje:
alice, azt hittem arra célzol, hogy ez a tánc nekem jelentett-e valamit... inkább a páromat nem akarom megbántani, ezért sajnálom utólag. nem tudom így érthető-e. nem azért van lelkifurdalásom mert tetszett a fiú (nem tetszett), hanem hogy hogy esne a páromnak
2011. júl. 13. 14:08
 33/38 ava87 ***** válasza:
100%
Itt nem az a lényeg, hogy ez hűtlenségnek számít-e mások kapcsolatában, hanem az, hogy te annak érzed, és ugyan ezt a párodtól is annak tekintenéd.
2011. júl. 13. 14:09
 34/38 A kérdező kommentje:
nem tekinteném annak, de nem esne jól, és elvárnám hogy bocsánatot kérjen
2011. júl. 13. 14:15
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy mások, kívülállók ezt "megcsalásnak" neveznék-e, hanem az, hogy Te mit érzel... úgy látom, számodra ez már megcsalásnak minősül, ezért van bűntudatod... ergo legközelebb ne tégy olyat, ami miatt később bűntudatod lehet...
2011. júl. 13. 14:21
 36/38 anonim ***** válasza:
56%
Ennyi álszent embert! Komolyan mondom, elképedtem egy pár választ végigolvasva. Kedves kérdező! Ebből a dologból nem kellene ilyen lelkiismereti problémát csinálnod. Táncoltál egy pasival? És akkor mi van? Nincs ebben semmi. Ha elmentek egy lakodalomba a barátoddal, és más felkér táncolni, akkor engedélyt kérsz a párodtól? Na ne már! Nem hiszem. Ha meg igen, akkor no comment.... Valamint a csajos bulikkal sincs semmi baj. A kérdésedre a válasz, szerintem ez messze van a megcsalás fogalmától. Ha annyira zavar a dolog, mondd el a párodnak, de hidd el, nem fog belőle ügyet csinálni, mert nincs miből. Üdv. (30 L és házas)
2011. júl. 13. 15:03
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem a tánccal van gond, hanem a simulással, meg a lassúzással.
2011. júl. 13. 15:06
 38/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt egy hasonló esetem, amikor bátyám szülinapját ünnepeltük, párom nem jött el (100 kmre lakik). Egy srác felkért táncolni, egyet táncoltunk (részemről elég kelletlenül, mert egyáltalán nem tetszett), aztán ennyi, semmi komolyabb dolog nem volt. Még, ha tetszett is volna, sem lett volna semmi.

Kicsit lassabb szám volt, de nem olyan simulósan táncoltunk, mint azt a szerelmemmel tenném. Ez 1,5 éve volt, de nem szóltam róla a páromnak, kismértékben nekem is bűntudatom van miatta. Egyébként minden mást, még apróságokat is elmondok a páromnak.

24/Nő

2011. júl. 14. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!