Ugye ez nem meríti ki a hűtlenség fogalmát? Vagy igen? Mi a véleményed?
Hétvégén a párom nélkül mentem szórakozni, csajos estét tartottunk két barátnőmmel. Felkért egy aranyos srác táncolni, én pedig igent mondtam. Bepróbálkozott, de megmondtam neki, hogy kapcsolatban élek, ennek ellenére természetesen szívesen táncolok vele. Nem is volt semmi csók, próbált fogdosni, de leállítottam. Viszont egy vagy két szám erejéig egy kicsit összesimulva lassúztunk (a derekamat fogta, én meg a vállát, semmi taperolás nem volt). Ennek ellenére most picit mégis "bűnösnek" érzem magam :( A végén egyszerű arcrapuszival köszöntünk el.
Ha az én párom csinálta volna ezt egy szórakozóhelyen, rosszul esett volna... ezért bánom. Vagy csak túlparázom?
20L
Szia!
Nekem is volt egy hasonló esetem, amikor bátyám szülinapját ünnepeltük, párom nem jött el (100 kmre lakik). Egy srác felkért táncolni, egyet táncoltunk (részemről elég kelletlenül, mert egyáltalán nem tetszett), aztán ennyi, semmi komolyabb dolog nem volt. Még, ha tetszett is volna, sem lett volna semmi.
Kicsit lassabb szám volt, de nem olyan simulósan táncoltunk, mint azt a szerelmemmel tenném. Ez 1,5 éve volt, de nem szóltam róla a páromnak, kismértékben nekem is bűntudatom van miatta. Egyébként minden mást, még apróságokat is elmondok a páromnak.
24/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!