Ugye ez nem meríti ki a hűtlenség fogalmát? Vagy igen?
Mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Hétvégén a párom nélkül mentem szórakozni, csajos estét tartottunk két barátnőmmel. Felkért egy aranyos srác táncolni, én pedig igent mondtam. Bepróbálkozott, de megmondtam neki, hogy kapcsolatban élek, ennek ellenére természetesen szívesen táncolok vele. Nem is volt semmi csók, próbált fogdosni, de leállítottam. Viszont egy vagy két szám erejéig egy kicsit összesimulva lassúztunk (a derekamat fogta, én meg a vállát, semmi taperolás nem volt). Ennek ellenére most picit mégis "bűnösnek" érzem magam :( A végén egyszerű arcrapuszival köszöntünk el.
Ha az én párom csinálta volna ezt egy szórakozóhelyen, rosszul esett volna... ezért bánom. Vagy csak túlparázom?
szerintem elmondom neki, azt is hogy megbántam. nem hazudok!
2011. júl. 13. 13:33
12/38 anonim válasza:
Ha neked ez fordított esetben rosszul esett volna, akkor érhető, hogy lelkiismeret-furdalásod van. Máskor gondold meg jobban, hogy mibe mész bele. Azért ezért még nem kell vezekelned, nem égbekiáltó bűn. :)
De légy megfontoltabb.
2011. júl. 13. 13:34
13/38 anonim válasza:
Minek generálsz magadnak problémát azzal hogy elmondod? Neki szarul esik. Önző dolog, csak azért hogy te megkönnyebülj, valamiért, ami csak a fejedben létezik.
2011. júl. 13. 13:36
14/38 A kérdező kommentje:
nekem az esne szarul ha ilyesmit elhallgatna... remélem meg fogja érteni. 3 hete kicsit elhagyatott voltam ilyen téren, jólesett valaki tetszése... nem csinálok ilyenből rendszert...
2011. júl. 13. 13:37
15/38 anonim válasza:
ne aggódj nem számít megcsaládnak, de többször ne csinálj ilyet :)) nem értem miért irták hogy ha van párod felesleges ilyen csajos este -.-" most nem azért de szórakozni akkor már csak apárunkkal lehet?? eléggé hülye felfogás...én is szoktam nélküle bulizni és nincsen smemi baj! Külön is kell választani az életünket és nem mindig egymástól függni!! Ő is elmegy nélkülem pókerezni én is nélküle bulizni...mi ebben a rossz? Van külön életünk is ez teljesen normális még ilyen orban :) ha megvan a bizalom nincs mit parázni :)) 21/L
2011. júl. 13. 13:38
16/38 anonim válasza:
ha van valakim, és felkér valaki táncolni, élből rávágom a NEM-et, szóval nem is kerülök simulós szituba
2011. júl. 13. 13:39
17/38 anonim válasza:
Ez nem bizalom kérdése. Nem a csajos este ellen volt kifogásom, csak az ilyen szórakozás ellen. Csak az a jó buli ahol lehet a pasikat vadítani és simulva táncolni? Ha párom van és szeretem, nem vágyok ilyenre nélküle. Ha meg igen, akkor nem szereted eléggé, csak jó hogy van valaki és nem vagy egyedül.
2011. júl. 13. 13:40
18/38 A kérdező kommentje:
utolsó, ne légy ilyen kategorikus. szeretem őt, jobban mint eddig akárkit. nem látsz bele a kapcsolatomba. ha nem szeretném, ezt az estét is egy vállrándítással elintéztem volna...
2011. júl. 13. 13:42
19/38 anonim válasza:
persze mikor mi is felmegyünk a csajokkal ilyet nem csinálok..ők elkavargatnak pasikkal én is elzavarom őket mint a sicc...ugyhogy velem még ilyen nem fordult elő de nem is fog ha rajtam múlik :))) csak többszörne csináljon ilyet a kérdező :) és akor nemlesz baj:))
2011. júl. 13. 13:42
20/38 anonim válasza:
Szerintem sincs a csajos esttel semmi baj, inkább hogy egy ismeretlen sráccal táncoltál, söt lassúztál az már más. Ha elhanyagolva érezted magad és azért tetted az a te dolgod, de én nem mondanám el ezt az inszcidenst a páromnak, nem azért mert hazudni szeretek, de föleg ha meg is bántam valamit akkor meggpróbálnám meg nem történttnek nyilvánitani...és a hibámból tanulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!