Ugye ez nem meríti ki a hűtlenség fogalmát? Vagy igen? Mi a véleményed?
Hétvégén a párom nélkül mentem szórakozni, csajos estét tartottunk két barátnőmmel. Felkért egy aranyos srác táncolni, én pedig igent mondtam. Bepróbálkozott, de megmondtam neki, hogy kapcsolatban élek, ennek ellenére természetesen szívesen táncolok vele. Nem is volt semmi csók, próbált fogdosni, de leállítottam. Viszont egy vagy két szám erejéig egy kicsit összesimulva lassúztunk (a derekamat fogta, én meg a vállát, semmi taperolás nem volt). Ennek ellenére most picit mégis "bűnösnek" érzem magam :( A végén egyszerű arcrapuszival köszöntünk el.
Ha az én párom csinálta volna ezt egy szórakozóhelyen, rosszul esett volna... ezért bánom. Vagy csak túlparázom?
20L
A párom 3 hetet külföldön töltött egy rokonánál. én munka miatt nem tudtam velemenni, maradtam itthon. de jólesett kimozdulni kicsit a lányokkal. nagyon bűntudatot érzek :(
Én távkapcsolatban élek,eljárok szórakozni,de nem kezdek el idegen csávokkal táncikálni,főként nem lassúzni,nem jutok el odáig hogy fogdosson.
De ha bűntudtaod vagy az jó,mert akkor megbántad,csak az nem hogy a kapcsoltban lehet nincs már minden rendben.
És egy jó tanács soe csinálj olyat,ami ha veled tenné meg más,szarul esne.És nem a csajos estével bulizással van a baj.
29N
ez nem rossz vagy ilyesmi, de a vele közös bulizás nem igazán így történik, hogy táncolunk. ő a csendesebb tevékenységeket kedveli
alapvetően mások vagytok,ő csendes,te bulizósabb,és ez még csak akezdet,lezsnek itt még gondok a különbségek végett sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!