Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrjít a nővérem anyósa,...

Megőrjít a nővérem anyósa, ahogy a babával bánik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nővérem babája, most 6 hónapos, és amikor családostul meglátogatjuk az anyósát, az rögtön kikapja a babakocsiból a gyereket, és elkezd vele szaladni az udvaron, közben azt kiabálja "öntyömpöntyöm-öntyömpöntyöm" szó szerint fut vele, és ez nem vicc! 72 éves, és 20 évig gátfutó volt, állandóan ezzel jön, csak mi meg rettegünk, hogy valami baja esik a babának, és rémisztő is a látvány, ahogy rohan a kertben körbe körbe, közben "öntyömpöntyöm" és ahogy le vannak rakva a virágos cserepek, azokat is átugorja! Arra gyanakszunk, orvoshoz kéne vinni... Vélemények?
2011. júl. 13. 00:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Istenem, ne félj már attól, hogy a nagyi eltér az átlagtól!

Túlságosan aggodalmaskodó vagy. Persze, hogy fájnak az ízületei, az egész életét végig sportolta, tudta ő ezt akkor is meg most is, hogy ez az ára. Lehet, hogy rájött, veletek csak úgy lehet beszélgetni, ha panaszkodik. Milyen fejet vágnál, ha minden alkalommal azzal jönne, hogy "jaj, édesem, majd kiugrom a bőrömből, pedig 72 éves vagyok"? Attól még paprikásabb lennél, mert szerinted az a normális, ha 72 évesen az ember nyög és panaszkodik, süket és elhülyült.

Próbálj lazítani és elgondolkodni, mi is az ellenszenved oka. Talán fittebb a néni mint te? Vagy látszólag könnyebb és boldogabb életet teremtett magának, mint te? Sokkal hasznosabb lenne, ha megszeretnéd őt, és csak nevetnél a futó-bolondozásain :D

Ráadásul, nem is a te gyereked. Ha a nővéred bírja a tempóját, akkor örülj vele!

2011. júl. 13. 10:43
 12/21 anonim ***** válasza:
videót akarunk! :D
2011. júl. 13. 11:40
 13/21 anonim válasza:
100%

Osztom az utolsó előtti véleményét!

Szerintem majd összeteheted a két kezed,ha neked is ilyen anyósod lesz!Nincs azzal semmi gong ha jól érzi magát,fitt és bírja az iramot!

Próbálj megbarátkozni vele,vagy csak egyszerűen ne keresd a társaságát,ha jól vettem ki a szavaidból nem is olyan közeli rokon.A nővéred aggodalmait még megérteném,mégis csak az ő gyereke,de szerintem ha ő nem ellenzi,ne "rondíts" bele a dologba.Egy anya tudja mi a jó a gyerekének és ha ezt a nővéred elfogadja,nem lesz baja a babának.A nagyi jó egészségének meg örülni kell,jobb mintha napi 3-4x kéne hozzá járni ápolni,vagy vagyonokért ápolót keresni mert magatehetetlen,nem?!

2011. júl. 14. 19:10
 14/21 anonim ***** válasza:
gátfutó nagymama :D
2011. júl. 14. 20:09
 15/21 A kérdező kommentje:
Tévedés! én nagyon szeretem őt! Na azt én megnézném, ha a ti kezetekből kikapná az anyósotok a babát, és elkezdene rohanni vele ugrálva egy nagy telken körbe körbe mit tennétek!!!
2011. júl. 14. 22:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
De jót nevettem..:)Videót szeretnék..:)Habár elég vizuális vagyok,még a könnyem is kicsordult a nevetéstől..:)Bocsi...:)
2011. júl. 14. 23:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Vızulaıs alkat vagyok ıgy eleg jokat rohogtem a nagymama leırasan!!

Vıdeot akarunk!!!!

2011. júl. 15. 07:29
 18/21 anonim ***** válasza:

elképzeltem!!!!

öntyöm-pöntyöm :D :D :D

VIDEÓT!!!!!!!! Muszáj látnom! Vagy csak mondd meg hol lakik! Fizetek is érte! :D

2011. júl. 15. 10:36
 19/21 anonim válasza:
ezen majd beszartam xD
2011. júl. 15. 10:52
 20/21 anonim ***** válasza:
ÖNTYÖM-PÖNTYÖM :D
2011. júl. 15. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!