Megőrjít a hugom! :@@@@ Mit csináljak vele?
Ahogy hazaér,elkezd velem ordítani,hogy megint hazalógtam,meg hogy ez meg az látott,mindig velem foglalkozik. Pedig nem vagyok lógós típus,mondja ő,aki csak gondol egyet,és hazajön amikor csak kedve van. Ellopja a cuccaim,már sok dolgom nem találom,mert nem tudom mit hova teszek,hazudik,kavarja körülöttem a szart,nem lehet leállítani. Sokszor már olyan ideg van bennem,úgy megverném,mert nagyon idegesít. Állandóan velem foglalkozik,nem magával,hogy több t.tárgyból bukik,az nem érdekli,mindig csak én. Még csak 13 éves,de uhh..:@@@@ Anyámék is az ő pártját fogják.
17L
Na először is azt tisztázzuk, hogy mi az, hogy bármelyikőtök csak úgy hazatér az iskolából?
Ne anyudékkal, hanem saját magad intézd el a dolgaidat. A cuccaidat tedd el, hogy ne tudja elvenni tőled és ne válaszolj neki ha minősíthetetlen hangnemben beszél veled. A vita csak vitát szül. ha te vagy az okosabb és figyelmen kívül hagyod az üvöltözését, mintha nem is hallanád le fog róla szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!