Kinek milyen a kapcsolata a nagymamájával?
Apai nagyimmal sohasem találkoztam, mert a szüleim elváltak és megszakadt minden kapcsolat. Miattuk.
Anyai nagymamámhoz mentünk, mikor én még 2 éves kislány voltam és ő segített újra talpra állni a válás után. Anyunak pár évig olyan munkahelye volt, amely miatt nagyon koán kellett kelnie és este későn jött haza.
Ebben az időszakban a mamám volt az, aki felöltöztetett reggel, reggelit csinált, elvitt az oviba, értem jött, leste minden kívánságom.
Aztán anyunak lett egy jó munkahelye, tudtunk venni saját lakást és elköltöztünk, de minden nyarat a nagyiméknál töltöttem, abban a tipikus vidéki, szerettteljes környezetben, s emiatt nagyon szerencsésnek érzem magam.
Ő a legodaadóbb, legimádnivalóbb nagyi, aki soha nem tett különbséget az unokái között, unokatesómat - akit örökbe fogadott a család - ugyanannyira szereti, mint engem.
85 éves és még mindig nagyon aktív nagyika, süt-főz. Nagyon szeretem és tisztelem.
teljes szívemből gyűlölöm.
tönkretette anyám életét és az én gyerekkoromat is. plusz a mai napig is el kell viselnünk. anyámék sokat dolgoztak ezért kisebb koromban is gyakran ovltam egyedül persze zárt ajtóknál végig izgulva amég szüleim hazaérnek. rettegtem tőle. esténként úgy feküdtem le h féltem h este meghalunk, mivel volt már példa támadásra plusz kiskorában persze az ember még gyávább. plusz nagypapámat rettentően imádtam és szinte soha nemtudtam vele lenni mert minden alkalmat megragadott h távol tartson tőle és csakis ő legyen a középpontban mert ő már kb 20 éve folyamatosan haldoklik... csúnya ezt mondani de kiskorom óta arra vártam h meghaljon és végre a nagypapámmal lehessek, h megtudjak nézni vele egy mesét vagy akármit anélkül h elráncigálná és elmondaná minden büdös sz*rnak. mégis a papám haltmeg már több éve ő pedig még mindig itt van. és egyszerűen undorodom ha meglátom és a hideg kiráz ha hozzámér. és még nagyon sok minden aljasságot tudnék róla mesélni. ő olyan ember aki tényleg látszik rajta h élvezi h gonosz és másnak fájdalmat okoz. sose fogok neki megbocsájtani és nem úgy bánni vele mint a legundorítóbb emberrel a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!