Kinek milyen a kapcsolata a nagymamájával?
Az anyai ágon lévő "mamát" vagy 5 éve nem láttam, a 2 gyereke közül anyut 1-2 évente látja 1-2*, akkor is csak csesztetni tudja, azért nem szereti, mert anyu szülei elváltak, és az anyja utálta nagyon anyunak az apját így ez anyura hárult. Már nem is tekintem nagymamának.
Az apait, nagyon imádom, pörgös fiatalos, modern (msn-ezik, facebookozik minden)bármiről lehet vele beszélni, ha kell tanácsot ad és megdicsér, ha kell kioktat:))) de nagyon szeretem (L) 24/N
Szia!Az én nagymamámmal mind a kettővel jó!
Az apai nagypapám lelke már az angyalok között van, június 18.-án meghalt, úgyhogy most az apai mamámmal többet foglalkozok, de már jobban van.Az anyai mamán daganatos beteg, most úgy néz ki a CT-ről, hogy minden rendben van...
De mind kettőjükkel vagyok elég időt, nagyon szeretem őket, mindig adnak valamit stb..Szoktunk társasjátékozni és minig a mamák nyernek( fogalmam nincs, hogy hogyan, de csalnak az öreglányok :DD)
Az apai mama előtt nagyon tartom magamat, pedig a héten nagyon nagyon papa hiányom van sajnos... :(
Remélem jobb lesz nálatok a helyzet!És miért nem vagy jóban a mamáddal?
Az apai nagymama már nem él, ő egy kicsit elmeháborodott volt szegény, egyszer amikor még kicsi voltam, bele akart lökni a kútba, meg a szomszédot fejbe akarta verni baltával, meg hasonlók, szóval nem volt százas szegény. Mivel a szüleim elváltak, nem nagyon találkoztam vele, 5 éve meg is halt.
Anyai nagymamám viszont az örök kedvenc. Nagyon sok mindent megtett értem, értünk, s a mai napig is a családjának, a családjáért él! Sajnos sokat betegeskedik mostanában, furdal a lelkiismeret, hogy nem tudok vele lenni. amikor tudok menni, mindig meglátogatom, vagy ha ő tud jönni, akkor jön. Ő vigyázott rám, amikor kicsi voltam, mert anyukám dolgozott, ő vitt gyógytornára a műtétem után még kiskoromban, hogy tudjak járni! Pedig messze volt a kórház, ahová menni kellett, fel a dombon tolt a babakocsiban, holott már ő sem volt egészséges akkoriban sem... Ő vitt óvodába, iskolába, ő fogta a kezem, ha féltem éjszaka.
Na nem bírok többet írni, mert könnyezik a szemem, ha rágondolok az én drága nagymamámra! :)))
21/L
Sajnos nem jövünk ki jól. Mivel apukám sem szívleli.
Az ő vére is vagyok, és ez rettentően fáj, hogy így áll hozzám... Nem éreztem soha igazán, hogy szeretne.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
És akkor ne is mondjam, hogy feljelentett, hogy milyen rossz vagyok, meg minden:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!