Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegesen irigy vagyok egy nő...

Betegesen irigy vagyok egy nő ismerősömre. Hogyan győzhetném le? 20 L

Figyelt kérdés
nézegetem a képeit, külsejét és belső viselkedését is nagyon irigylem. (mérsékelt) utálattal fejezem ki ezt felé (gimiben felettem járt). ráadásul egyik barátnőm barátnője..
2011. júl. 11. 20:59
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

A GYK-ás konfliktusok nagy része abból ered, hogy az emberek nem tanácsot adnak, hanem mínősítenek ítélkeznek, mint látható itt az utolsónál.

Kedves Utolsó! Sajnállak, hogy ilyen szar az életed, hogy még egy ilyen személytelen oldalon is fröcsögsz. Ahelyett, hogy mondjuk egy építő jellegű választ adtál volna, amit talán meg is köszöntem volna!

2011. júl. 18. 10:48
 22/30 anonim ***** válasza:

nekem nagyon is hogy szép életem van és tudod miért mert én nem vagyok irigy az emberekre, ha valaki jobb nálam vagy több van neki én azt be is ismerem és örülök más sikerének. Itt egyedül neked van szar életed vagyis nincs is saját életed mert mások boldogságát sikerét szépségét és belső tulajdonságait irigyled és azon töröd magad hogy hogyan győzd le. Soha nem leszel boldog.

A versengés helyett inkább azon agyalnál, hogy hogyan változz meg olyanná akit te is eltudsz fogadni.

Saját magaddal nem vagy megbékélve.

2011. júl. 18. 11:10
 23/30 A kérdező kommentje:
mennyire igazad van :))
2011. júl. 18. 11:15
 24/30 anonim ***** válasza:

A bolygós vagyok: örülök, ha majd meg tud változni a felfogásod, értékrended.

Sok embernek sosem adatik meg a felismerés, 70 évesen is a plazmatévés szomszédra irigykednek. Neked 20 évesen már annyi előnyöd van, hogy eljutottál legalább oda, hogy a kérdést feltedd, ami már mindenképpen az út része és pozitív fejlemény :)

(az irritáló válaszadók is kezelésre szorulnának, mert nagyjából ugyanilyen problémákkal küzdenek)

2011. júl. 18. 11:24
 25/30 A kérdező kommentje:
igen :) köszönöm!
2011. júl. 18. 11:27
 26/30 anonim ***** válasza:
Az irigység egy teljesen normális dolog, sőt lehet pozitív is, ha ezzel ösztönöz. Én is voltam egy lányra irigy, eltelt 10 év, és úgy meghízott, mint egy disznó, de miatta kezdtem sminkelni, nőiesebben öltözködni.
2011. júl. 18. 16:13
 27/30 anonim ***** válasza:

Kérdező! Te tényleg egy szánalmas kis p*csa vagy!

Ha annyira tökéletes vagy és nincs szar életed akkor miért irigykedsz és eleve miért tetted fel ezt a kérdést? Itt mindenki csak az igazat mondta, amennyit ki tudott venni a szavaidból. Te is nagyon jól tudod hogy ez nem helyes, nyílván azért kérdeztél de mikor írták a tanácsokat akkor te támadtál! Most mivan?!! Kell a válasz vagy nem? Akarasz változni vagy nem? Na látod ezért vagy szánalomraméltó.

2011. júl. 18. 17:20
 28/30 anonim ***** válasza:

Fölösleges irigykedned, mert mindketten szépek vagytok, csak másképp.

25 N

2011. júl. 18. 17:38
 29/30 A kérdező kommentje:

17:20 as nak!

tudod van egy olyan mondás, hogy hülyékkel ne állj le vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre..

éppen ezért most nem reagálok :)

utolsónak köszönöm!

2011. júl. 18. 18:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Azért nem válaszolsz te szerencsétlen mert nem is tudnál mit. :) Sebaj ilyen embernek én aztán végkép nem adok tanácsot és igazad van hülyékkel nem érdemes foglalkozni. :)
2011. júl. 18. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!