Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korban "ideális"...

Hány éves korban "ideális" férjhez menni, a ti véleményetek szerint?

Figyelt kérdés
Olyan kb, szóval nem kérek pontos dátumot :). Csak véleményeket gyűjtök, egy korábbi kérdés ihletett meg.
2011. júl. 11. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem a kor számít. Inkább az,hogy éljenek előtte együtt legalább 1 évet, vagy inkább többet, az sem baj, ha külön tudnak költözni a szülőktől és nem velük élnek még 10 évig!

Az,hogy ez kinél hány éves korban jön el, szerintem mindegy.

2011. júl. 11. 15:58
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Házasság: 23-24 évesen.

Első gyerek: esküvő után 1 évvel.

2011. júl. 11. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Nincs ideális kor. Lehet az 20 meg 80 évesen is. Azért az fontos, hogy a két fél tudatában legyen annak, hogy ez nem egy "jó hecc", meg "akkor csináljunk már egy 120 fős lagzit" jellegű dolog!

2011. júl. 11. 16:00
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
A férhjez menést akár a közeli jövőben is el tudnám képzelni, ha lenne kihez (20 éves vagyok). A gyerekvállalást viszont a tanulás, munkakeresés, karrierépítés és hasonló okok miatt inkább csak a húszas éveim második felében, de lehetőleg még 30 előtt. Úgy gondolom, előbb rendbe kell szedni az életem többi részét is ahhoz, hogy a gyereknek megfelelő környezetet/hátteret tudjak majd biztosítani, anélkül tényleg felelőtlenség lenne vállalni...
2011. júl. 11. 16:03
 15/17 ava87 ***** válasza:

Amikor megvan hozzá a másik fél is :) Most hiába írom azt, hogy 22 vagy 32 vagy 42, mert ez erősen függ attól is, hogy ki mikor találja meg a társát. Van, aki csak későn, van, aki korábban.

Meg személyfüggő is. Tudom, ez közhely, de nem lehet erre ideális életkort mondani.

2011. júl. 11. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek az az idealis, amikor eljon az ido. Amikor eleg felelosnek erzi magat az elkotelezettseghez es meg van az a par, akivel ossze akar hazasodni. Hany olyan ember van, aki szeretne meghazasodni fiatalon, de egyszeruen nincs meg hozza a megfelelo partner vagy meg van a partner, de evekig egyutt akarnak elni. Mindenki mas, mindenkinek mas az idealis. En 21 evesen mentem ferjhez, nekem az volt az idealis, de el tudom kepzelni, hogy van, akinek 30 utan jon el az ido vagy soha, mert nem akar ferjhez menni.
2011. júl. 11. 16:32
 17/17 anonim ***** válasza:
25 körül. Legalábbis én akkor szeretnék. Olyan 27-28 körül pedig gyermeket. 20/L
2011. júl. 11. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!