Mit mondjak nekik-kutya vs gyerek?
Nem akarlak megsérteni,de tényleg nincs ehhez közöd! Nem mondhatod meg egy szülőnek,hogy hogyan nevelje a gyerekét. Én sem szólok át a szomszédnak,hogy intse csendre a gyerekét,mert az egész nap kint ordít,és vonyít az udvaron.
26/N
hogy mit mondjál????
SEMMIT,MERT SEMMI KÖZÖD NINCS HOZZÁ...ÉRTED???
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:33
Maximálisan egyetértek veled. Sajnálom a gyerkőcöt. Én is szeretem a kutyákat (és egyáltalán, mindenféle állatot), de ilyet a gyerekemmel soha nem tennék.
Tényleg lehet, ki fogja nyírni a kutyulit, ha nagyobb lesz, vagy pedig felnőtt korában mindenféle brutális állatkínzást fog művelni (amikről gyakran lehet hallani)
Minek kell szegényt így elintézni hogy "semmi közöd hozzá" amikor ő segíteni akar? Ti mit szólnátok ahhoz ha ti kérnétek valamelyik távoli rokontól segítséget és csak annyit mondana hogy "semmi közöm hozzátok"? Nem hiszem hogy örülnétek neki.....ritka már az olyan ember aki segíteni akar máson
Kérdező, szerintem beszélgess el velük, mond meg nekik hogy a gyerek mit érez, meg már irigyli a kutyát. Szerintem sem normális dolog hogy a kutyával jobban bánnak mint a gyerekkel, egy kutya nem gyerek. Valahogy próbáld meg velük ezt megbeszélni, mert ha nem fog semmi sem történni mély lelki sérülése lesz a gyereknek és gyűlölni fogja a kutyát, vagy nagyon haragudni fog a szüleire.
Kérdezd meg hogy miért ér számukra kevesebbet a gyerek a kutyánál, amikor neki is szüksége lenne sok szeretetre...
Remélem tudtam segíteni.:)
Le lehet pontozni, nem érdekel, de én nem tudom becsülni az olyanokat akik lehurrogják azokat az embereket akik jószántukból segíteni akarnak. Ha nem fogadják el a segítséget azt úgyis megmondják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!