Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viseled, ha egy családi...

Hogy viseled, ha egy családi vagy más programra nem tud veled menni a párod?

Figyelt kérdés

elsősorban huszonévesek válaszaira vagyok kíváncsi(szóval 15 évesek kíméljenek), akiknek középkomoly a kapcsolatuk, tehát pár hónapos egy-két éves, nem is az a nagyon kezdeti, de nem is együtt élős, esküvőtervezős. Szóval akik járnak, és egy-egy családi találkozó, vagy baráti összejövetel alkalmával, amikor mindenkinek ott van a párja, a tiétek nem tud eljönni. Élvezed nélküle is? Mit csinálsz h élvezd? Nem érzed magad fél embernek?

köszönöm

2011. júl. 11. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mi sem vagyunk összenőve, de sokkal jobban szeretek vele menni bárhova is, mint nélküle. persze van h egymás nélkül találkozunk olyan barátainkkal, akiket a párunk annyira nem ismer, vagy nem a közös társaságunhoz tartozik, de nincs ebben semmi. 10ből 9szer együtt megyünk mindenhova, ami buli.

családi eseményeket meg párommal vagy nélküle is unom.

18l de 4 éves kapcsolatban.

2011. júl. 11. 13:34
 12/13 A kérdező kommentje:
a csajos esték stb az más téma, mert oda eleve meg sem hívnám. Inkább olyan programokra gondoltam, ahol ott lenne, de nem tudott eljönni
2011. júl. 11. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Pont tegnap volt így. Szüleimmel elmentünk strandra meg étterembe, de a barátom dolgozni volt. Nagyon hiányzott, de tudtam, hogy ma úgyis talizunk, így leküzdtem a hiányát, és élveztem a napot. Bár a csókolózó szerelmespárokat rossz volt látni.
2011. júl. 11. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!