Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viseled, ha egy családi...

Hogy viseled, ha egy családi vagy más programra nem tud veled menni a párod?

Figyelt kérdés

elsősorban huszonévesek válaszaira vagyok kíváncsi(szóval 15 évesek kíméljenek), akiknek középkomoly a kapcsolatuk, tehát pár hónapos egy-két éves, nem is az a nagyon kezdeti, de nem is együtt élős, esküvőtervezős. Szóval akik járnak, és egy-egy családi találkozó, vagy baráti összejövetel alkalmával, amikor mindenkinek ott van a párja, a tiétek nem tud eljönni. Élvezed nélküle is? Mit csinálsz h élvezd? Nem érzed magad fél embernek?

köszönöm

2011. júl. 11. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy élvezem, nem vagyunk összenőve. Meg lehet érteni, ha valahová nem tud velem jönni, de attól én még nem fogok otthon ülni. :)

Ha eljönne velem, akkor sem vele foglalkoznék legfőképpen, hanem a többiekkel, hisz őt minden nap látom, ahhoz nem kell családi találkozókra járni, hogy vele legyek.

Nem szabad ennyire függeni a másiktól ("fél ember").

21L 32F (másfél éve együtt)

2011. júl. 11. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom, dehogy érzem magam félembernek.

Vagyok annyira magabiztos és önálló, hogy nem kell senki aki tutujgasson, meg fogja a kezem. Elvégre felnőtt nő vagyok, nem kell engem pesztrálni. A saját családommal még jó, hogy elvagyok nélküle is. Az ő családjához meg minek mennék egyedül...szóval...

2011. júl. 11. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Ha olyan dolga akad, hogy nem tud megjelenni, akkor megpróbàlom nélküle élvezni az estét, de a szivem mélyén mégis ott motoszkàl, hogy csak én vagyok egyedül.

Nem valami kellemes, de mit tudsz csnàlni, tapasztalat.

4/13 anonim ***** válasza:
100%

12.52

21 évesek vagyunk mindketten, 3.5 éve együtt

5/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem, mert egyrészt a családi összejövetel nem verseny, hogy ki kivel jön, másrészt nem vagyunk összenőve, hogy már attól pánikba essek, hogy egy eseményen egyedül kell részt vennem. Én magam egy egész ember vagyok, a páromat szeretem, de az "egész-ség" nem rajta múlik, hanem rajtam.
2011. júl. 11. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Előfordult már az elmúlt 10 évben,hogy egy partin vagy csak é vagy csak ő volt ott.Én is élvezem a napot ilyenkor is,hiszen nem vagyunk összenőve,és néha nem is árt ha külön megy az ember..Nincs ebben semmi rossz.Este úgyis mindent kimesélek a páromnak,vagy ő mondja el az élményeit.

36/N 34/F

2011. júl. 11. 12:55
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Mi 19 és 18 évesek vagyunk, jól érezzük magunkat egymás nélkül is, de azért jobb, ha együtt vagyunk :) Azért "mertem" írni, mert 3,5 éves a kapcsolatunk, nem tervezünk még semmit, csak élvezzük egymás társaságát, és a szerelmet :) Remélem nem vagyunk túl fiatalok ehhez a kérdéshez.
2011. júl. 11. 12:55
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az összes választ(a 18 évesét is :) ). Alapvetően én is jók tudom érezni magam, de nemrég volt egy családi összejövetel, sok unokatestvér és mindegyiknek kb ott volt a barátja barátnője és nagyon magányosan éreztem magam
2011. júl. 11. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Megértem az érzéseidet!:)

Énsem vagyok összenőve a párommal,családommal is megértjük egymást többnyire, de legutóbb nekem is a párom nélkül kellett mennem egy fontosabb családi összejövetelre, egész napos program volt,és elégé rossz érzés volt,hogy nem lehetett velem! :/

Mindenkinek ott volt a párja,nekem meg nem...

Kicsit rosszul is éreztem magam néha... :/

De el kell fogadni,hogy ha nem lehet,akkor nem lehet!Sajnos.

2011. júl. 11. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi simán csinálunk saját programot is, amire a másik nem megy el, mert ez is hozzá tartozik. Én minek menjek el egy csajos estére, ő meg minek jöjjön el focimeccset nézni? Ő elmegy operát megnézni, én meg letekerek a Galyatetőre. Persze többségében együtt szervezünk programokat, de nem utáljuk meg a másikat azért, mert miattuk nem tudjuk azt csinálni, amit szeretünk, illetve azt kellene csinálnunk, amit nem szeretnénk.

Szóval nem, egyáltalán nem para, ha egyedül vagyok. Az viszont már gond, ha valami miatt nem akar eljönni, ezt viszont meg kell beszélni.

25F & 24L

2011. júl. 11. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!