Négy évet kellene várnom, hogy élőben is találkozhassunk. Ugye senki nem várná el, hogy én addig ne randizzak valakivel?
és 4 év múlva hazajön?
az nem biztos
Nekem volt hasonló kapcsolatom. Ott is 4 évről volt szó, de aztán nem lett csak 3... de ezt nem tudtam előre.
Nekem volt közben pár alkalmi kapcsolatom a szex miatt. Illetve én lazán kezeltem, ismerkedtem is. Na persze nem komolyan, de a lehetőséget megadtam, hátha akkor találkozok az igazival vagy ilyesmi. Én ezt nem tagadtam egy percig sem, hogy ezt csinálom.
Aztán úgy alakult, hogy mire újra találkoztunk nem volt senkim és újrakezdtük/folytattuk. Ez régebben volt, vele azóta már nem vagyunk együtt, inkább csak haverok maradtunk. De azt hiszem mindent ugyanígy csinálnék.
Ha viszont barátságról van szó akkor mindenképpen tartanám a kapcsolatot. Van olyan barátom, akivel már 5. éve nem találkoztunk, de a kapcsolatunk ugyanolyan jó. Csak hát nem tudjuk összeegyeztetni illetve nagy a távolság. De majd találkozunk még.
Én a helyedben azt csinálnám (már ha szereted is, ne csak barátként...) , hogy ameddig úgy érzem várok rá, aztán majd meglátod. Lehet, hogy ki fog ez tartani 4 évig, de lehet, hogy rájössz nem éri meg. Szerintem ezen felesleges még ilyenkor agyalni, majd eldől idő közben.
Vagy ő akarja, hogy te várj rá és addig ne legyél senkivel?
Szerintem az ilyesmit meg kell beszélni. Nálunk pl. le volt tisztázva minden. Persze van akinek az nem fér bele, hogy ha őt is szereti a másik közben mégis múlassa az időt másokkal...
Hülyeség az egész úgy, ahogy van. 4 évet egy semmire várni... Olyan meg nincs, hogy 4 évig egyáltalán nem tud eljönni, vagy te elmenni oda, ez kamu.
Van egy finn ismerősöm, akinek spanyol kedvese van, párhavonta elutazik hozzá, így tartják a kapcsolatot. (mondjuk én nem hiszek az ilyen kapcsolatok tartósságában, csak példának hoztam fel, hogy a távolság miatt még lehet találkozni, ha a felek fontosnak tartják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!