Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Joggal várhatom el, hogy ha...

Joggal várhatom el, hogy ha akármi van, megosszák Velem a szüleim, akikkel levélben tudjuk tartani a kapcsolatot- pláne ha én is megírom, hogy éppen milyen gondunk volt, beteg volt valamelyik gyerek. Stb?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem kötelező elmondaniuk mindent.
2011. júl. 10. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a rosszullétek nem okozták a halálát, ezért döntöttek így. Gondolom, nem volt három hétig szívszanatóriumban, ami helyett azt mondták, hogy azért nem tud a telefonhoz jönni, mert épp a szemetet viszi ki.
2011. júl. 10. 15:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Miért hiszik azt a szülők,hogy "kímélnek" azzal,ha nem mondanak el,egy ilyen fontos dolgot? És mástól tudom meg véletlenül! Hogy bízzak bennük? Vagy talán ezzel azt akarják,hogy én se írjam bele a levélbe,ha valami rossz dolog történik? - bocs,annyira felmérgeltem magam,hogy úgy gondolkodom,mint egy tini.
2011. júl. 10. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:

És nekik vajon higgadtan elmondtad ezeket? Szépen megkérted őket arra, hogy bár tudod, és köszönöd, hogy jóindulatból nem osztották meg veled ezeket a híreket, de a jövőben inkább tegyék, mert ez neked fontos?

Vagy mérges lettél, kiabáltál, meggondolatlan dolgokat mondtál nekik?

Esetleg egyik sem, csak magadban dühöngsz, itt írsz ki kérdést, miközben ők nem is tudják, hogy érzel?

2011. júl. 10. 15:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyik sem! Mivel a párom volt náluk ma (az egyik ismerős megvett bátyámtól pár dolgot,amik a szülőknél voltak),és rajta keresztül tudom- ez is úgy derült ki,hogy szerettük volna ha Édesanyám eljön,míg én kórházban leszek a 3. unokával,és vigyázna a gyerekekre. Ma rákérdezett a párom,hogy mi a válasza,és akkor mondta. Sem kiabálni,sem elmondani a véleményem,nem volt alkalmam! De már levélben sokszor írtam,hogy nyugodtan írjon olyat is,ami nem "kellemes" dolog- sokszor volt olyan is,hogy a Anyám lelkére próbáltam hatni,hogy milyen egyedül/kirekesztve érzem magam itt a távolban,mert semmiről nem tudok.Holott család lennénk! Úgy látszik,feleslegesen koptattam a tollat.
2011. júl. 10. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:

nem tudsz mit tenni,az ő döntésük,h megosszák-e az ilyen dolgokat. nagypapám mindig titkolta-a mamámmal együtt-h mennyire beteg. csak ők tudták. látszani nem látszott semmi. néha le kellett mennie kezelésekre,meg is látogattuk,nagyon fitt volt és jókedvű. aztán egy nap hívott mami,h papi haldoklik. szóhoz se jutottunk. kiderült h leukémiás volt. mire beértünk volna,meghalt.

akko nagyon dühös voltam,h el se búcsúzhattunk,és ha a mami elmondja talán találunk gyógymódot..

de végül megértettük,h ez csakis az ő döntésük lehet,h mit szeretnének,nekünk pedig tiszteletben kell tartanunk

2011. júl. 10. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!