Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális négy év együttélés...

Normális négy év együttélés után, hogy szinte csak az ágyban csókolózunk?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 18:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%

Mi két és fél év után is sokat csókolózunk. Nem csak az ágyban, hanem bármikor, amikor ránk jön, nagyon szeretünk csókolózni.

Persze vannak napok, amikor kimarad, de olyankor szólni szoktam, hogy már régen smaciztunk. :)

2009. márc. 31. 15:06
 22/28 anonim válasza:
62%

Abban az esetben normális, ha ez neked így megfelel. Amennyiben nem, akkor ezt meg kell beszélni:)

Én az ilyen sima szájrapuszikat úgy szoktam "kiküszöbölni", hogy amikor ezt csinálja, akkor utána mondom, hogy "na, most szépen is, mégegyszer" és akkor kapok egy olyan igazi-érzéki-szerelmes csókot.

Valószínűnek tartom, hogy a párodnak tényleg fel sem tűnik a dolog. Az elején mennyiben volt más a dolog?

De így, hogy mondod, 5 és fél év után, nálunk is kimaradtak azok a csókolózással töltött percek, vagy ha mégis ilyen van, akkor általában az ágyban kötünk ki.

Hmmmmm, azok a régi szép idők, amikor órákig nyaltuk-faltuk egymást a park egyik árnyékos padján:):):)

2009. márc. 31. 20:27
 23/28 anonim válasza:
MOst mért kellett lepontozni? Nem volt hasznos valakinek? Mi nem tetszett? A kérdésre válaszoltam.....
2009. ápr. 6. 05:23
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem éltem még együtt férfival, de szerintem nekem nem lenne jó, ha nem csókolóznánk ágyon kívül. Biztos vagyok benne, hogy igényelném egyébként is.

Hozzáteszem, én azt sem tartom abnormálisnak, ha egyébként nem túl csókolózós a pár. Addig, amíg az mindkét félnek jó, addig semmi gond nincs ezzel. Ha valamelyik félnek nem jó, akkor meg szólni kell. :)

Szóval szerintem ez is egy olyan dolog, hogy kinek mire van igénye. Nem vagyunk egyformák.

27/N

2012. ápr. 7. 18:18
 25/28 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok az itt válaszolt párok és a Kérdező azóta hogy állnak a kapcsolatukkal,vannak-e esetleg azóta más dolgok is,amiket elhagytak...stb.
2012. aug. 27. 20:10
 26/28 anonim ***** válasza:

"vannak-e esetleg azóta más dolgok is,amiket elhagytak.."

Hát igen, azóta elhagytuk a vásárlást és a hiteltörlesztést.

2012. aug. 27. 21:18
 27/28 anonim ***** válasza:
:)
2012. aug. 27. 21:23
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem hagytunk el semmit, sőt! Azóta megvan a 2.gyermekünk is, és mivel már ő is 2 éves, így több időnként van egymásra, mint mikor a kérdést kiírtam. Azóta sokat csókolózunk (és nem csak azt) a hitvesi ágyon kívül is. Ma már tudom, hogy a kérdésem kiírásakor a pici babánk miatt kevesebb időt szántunk egymásra, de azóta minden visszazökkent a normális kerékvágásba.
2012. szept. 23. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!