Normális négy év együttélés után, hogy szinte csak az ágyban csókolózunk?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 18:41
11/28 anonim válasza:
Szerintem is normális!:)
Amúgy mi meg még ott se!:(De komolyan!Már 3éve nem csókoloztunk!Ja!És nem miattam!Én sokáig vágytam volna még rá de nem mertem kezdeményezni!Aztán szerintem most már nem is menne!Zavarba jönnénk!És már eszembe se jut!
Bár az igazat megvallva nem ilyenre vágytam tizen évesen!:(
12/28 anonim válasza:
5 éve vagyunk együtt, és mi is alig-alig csókolózunk. A férjem igényelné, de én nem annyira. Bezzeg a kapcsolatunk elején állandóan!
13/28 anonim válasza:
Úgy látom mindenhol ez megy, pedig én azt hittem, hogy csak mi vagyunk így vele. Én nem is vagyok egy nagy csókolózós. Nálunk is szájra puszi megy, meg megpusziljuk egymást arcon stb... napközben bármikor, de csók tényleg csak az ágyban van. A szerelem nem hiszem, hogy csak a csókolózásban nyilvánul meg.
14/28 anonim válasza:
Mi sem csókolózunk gyakran!
Szerintem egy idő után "beáll" a dolog a természetes szintre!
Egyébként nagyon jó kérdés volt, emlékezni fogok rá egy darabig! :))
15/28 anonim válasza:
az én házasságom nem a legjobb,de szeretjük egymást a magunk módján.
vagy 10 éve egyáltalán nem csókolózunk.eleinte nagyon hiányzott,most meg már nem esik jól
viszont szégyellem,de 7 éve van barátom "szerelmem,mindenem"
vele ha együtt vagyunk nyaljuk-fajluk egymást,és irtózatosan jó
16/28 anonim válasza:
mi odavagyunk egymásért, és babát várunk hat éve vagyunk házasok, és mi is az ágyban csókolózunk, inkább szájra puszi ölelgetés a jellemző, mindig ugy alszunk el hogy valamelyikünk simizi a másikat ( épp ki soros:)) én ha nagyon csokolozni akarok megmondom a férjemnek hogy csokolj már meg de rendesen:) ő amugysem szeret csokolozni, és mások előttmeg pláne nem.szerintem sem ettől függ szeret e.
17/28 anonim válasza:
A 20:08-ast mintha csak én írtam volna ... :)) Semmi csók, semmi szex... Én sem erre vágytam.
18/28 tade válasza:
Hat en is beallok a sorba. Az en parom olasz, es mi sem csokolozunk, inkabb szajrapuszi,vagy homlokra vagy barhova ( a "barhova" csak otthon). Eleinte nekem is hianyzott de most 6 ev utan mar nem izgat, pedi tudom, hogy szeret, csakhat o nem az a csokolozos tipus. Sot eleinte mi is csak agyban csokoloztunk, de ra kellet jonnom, hogy hihetetlen, de nem tud csokolozni, o inkabb az a "harapdalos" tipus :DD
19/28 anonim válasza:
Mi sem szoktunk csokolozni ( 3 eve egyutteles ), nem szeretek, viszont latvanyosan sokat olelkezunk, vagy a baratom mondja `simokaz`( Simogat )vagy cirogatjuk egymast.
20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok:)
2009. márc. 31. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!