Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális négy év együttélés...

Normális négy év együttélés után, hogy szinte csak az ágyban csókolózunk?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 18:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%

Nekem 18 év után se lenne normális, nem is így van.

Arra azért gondolj, hogy ez két emberen múlik, te miért nem kezdeményezel?

2009. márc. 30. 18:45
 2/28 A kérdező kommentje:
én kezdeményezek, de akor sem olyan hosszúak már a csókok, mint az elején. Gyakran megöleljük egymást, megszorongatjuk, simogatjuk, de legtöbbször csak szájra puszi van és kész.
2009. márc. 30. 18:48
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

mi összesen szűk 2 és fél éve vagyunk együtt, de nálunk is így van. minket nem zavar.

Sztem csak megbeszélés; mondd el h ez neked így nagyon nem oké.A párodnak lehet fel sem tűnik ennyire....

2009. márc. 30. 18:51
 4/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem normális,mi 2 éve vagyunk együtt,nem is csokolozunk,de mégis szeretjük egymást,nem ezen múlik.
2009. márc. 30. 18:51
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is pont igy van, mikor vki megy puszi, ha jön puszi. De van amikor elkapom a páromat és csókolózunk. Mi is szoktunk beszélni róla, de már 5 év után szerintem nem annyira baj, ha nem csókolóztok. Az elején nem hittem, hogy valaha igy lesz, de már megszoktuk egymást, és amiért nem csókolózunk annál jobban szeretjük egymást. Egy kis puszi a homlokára sokat jelent. Majd ha az ágyban vagytok, akkor hajrá....jöhet a csókolózás...annál édesebb, mintha mindig csókolóznátok. Legalább is nálunk igy van és szerintem nem csak mi vagyunk igy
2009. márc. 30. 18:58
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Míg nem olvastam ezt a kérdést nekem fel sem tűnt, de nálunk is így van...mondjuk mi nem szeretjük nyilvánosan mások előtt csinálni a csókolózást. Csak mikor ketten vagyunk, de akkor sem mindig...inkább a szájrapuszi a jellemző...de nem ezen múlik tényleg.
2009. márc. 30. 18:59
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
mi sem csókolózunk, mert egyikünk sem szeret, de ha én igényelném, azért megbeszélném a párommal
2009. márc. 30. 19:01
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
látom sokakat döbbentettél rá hogy jéé,misem csókolózunk csak max az ágyban:D lehet a párodnak ez igy tényleg ok,fel sem tűnik neki..több mint3v után mi sem annyira gyakran csókolózunk,mint az elején,de a puszik a homlokra,ami pl a hűség jele,na ezek is aranyosak és fontosak szerintem.ha szeretnél több csókot,emlitsd meg neki,biztos hogy partner lesz benne..:)
2009. márc. 30. 19:29
 9/28 anonim ***** válasza:
64%
nekem amúgy is kevés emberrel jó csókolózni.
2009. márc. 30. 19:43
 10/28 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem pedig nem normális. A csók a szerelem nyelve és igenis beszélni kell! Nem hiszem el, hogy nektek ez ennyire természetes! Hiszen lehet h van még szerelem, de akkor csak úgy vagytok egymás mellett. Ez ellaposodás gyanús! Hiszen ha csókolózni nem csókolóztok, ami alap, akkor más téren nem tudom elképzelni h ki mutatjátok ami éreztek. Vagy talán a kapcsolat elején sem nyaltátok-faltátok egymást? Az kicsit fura lenne. Tegyetek ellene! Hódítsátok meg újra a másikat !
2009. márc. 30. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!