Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire utalhat ez a viselkedés?

Mire utalhat ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Párom tavaly nyár ota kint van külföldön ott dolgozik sajnos a rengeteg fizetni való miatt kénytelen volt külföldi munkát nézzni! A mi kapcsolatunk mielőtt ki ment volna se volt már fényes elég sok veszekedésünk volt!Én itt vagyok 2 kisgyerekkel gyesen a legkisebb még 1,5 éves ha venni akarok vmit elmerészeltem menni tegnap a strandra a párom neki állt velem üvöltözni ,hogy még ő keres ránk én ne szorjam a pénzt teszem hozzá idén 2- .ra mentem ki nem magam miatt a gyerekeim miatt!Viszont én is szeretnénk dolgozni lett is volna munka hely felvettek oda megtiltotta nekem egyenesen ,hogy én elmenjek dolgozni! De akor könyörgöm mért vágja folyamatosan a képemhez ,hogy ő tart el minket!
2011. júl. 10. 14:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Épp ez az ,hogy soha nem költekeztem főleg magamra nem már nem merek venni lassan magamnak semmit! A kajába is megnézzem mi az olcsó ott sporolok ahol tudok a gyerrekek se kapnak meg mindent ! Ahitelek pedig a lakás 50%-a kivételeével mindaz ő nevén van
2011. júl. 10. 14:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Azzokat azért szereti bár erre most mit mondjak milyen apa az aki haza jött 4 hónap után elöszőr és arra nem volt képes ,hogy levigye a fiát a játszótére mikor már könyörgöt neki a gyerek. Aza kedves válaszoló aki irta astrandot nagyon aranyos!:) És mindenkinek köszönöm ak leírta véleményét.
2011. júl. 10. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Strandos vagyok. Szívesen. Én is mennék. Igen. Ez azért mutat valamit. Már az, hogy 4 hónapig nem volt otthon, és utána is ez volt. 4 hónap? Jézusom. Én nem bírnám.
2011. júl. 10. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Majd írj azért. "Strandos"
2011. júl. 10. 15:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát szerinted mire utalhat ez a viselkedés? Arra, hogy sikerült belebotlanod egy pasiba, aki úgy gondolja, hogy attól, mert közös gyerekeitek vannak, a tulajdona lettél, önálló véleménynyilvánítási lehetőség nélkül.

Ráadásul, úgy látom, hogy te jó alany is vagy erre. Gondolom dolgozni nem úgy akartál elmenni, hogy rázárod a két gyerekre a lakást felügyelet nélkül. Mi az, hogy nem enged dolgozni menni???? De inkább úgy kérdezem, mi az, hogy te felnőtt, 2 gyerekes anyaként, engedélyt kérsz bárkitől arra, hogy munkát vállalhass, vagy azt tedd amit szeretnél???

2011. júl. 10. 17:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem értelek mi az hogy nem enged dolgozni, nincs is otthon és te halgatsz rá kicsit kapd össze magad keres munkát és amint lehet rúgd ki a palit.

Ha magadért nem legalább a gyerekeidre gondolj ne hagyd hogy terolizáljon.

2011. júl. 10. 21:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer atanácsokat! És tegnap elég sokat gondolkoztam és rá jöttem ,hogy azért is elfogok menni dolgozni! a gyerekeimet természtesen el tudom helyezni addig.Nem fogok tőle függeni.Én ugy gondolom ,hogy azért mert én dolgozni szretnénk ! Még nem olyan nagy gond.Ha nem tudunk leülni 2 -be megbeszélni a broblémákat.Akkor sajnos szakitás lesz a dologból .
2011. júl. 11. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!