Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire utalhat ez a viselkedés?

Mire utalhat ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Párom tavaly nyár ota kint van külföldön ott dolgozik sajnos a rengeteg fizetni való miatt kénytelen volt külföldi munkát nézzni! A mi kapcsolatunk mielőtt ki ment volna se volt már fényes elég sok veszekedésünk volt!Én itt vagyok 2 kisgyerekkel gyesen a legkisebb még 1,5 éves ha venni akarok vmit elmerészeltem menni tegnap a strandra a párom neki állt velem üvöltözni ,hogy még ő keres ránk én ne szorjam a pénzt teszem hozzá idén 2- .ra mentem ki nem magam miatt a gyerekeim miatt!Viszont én is szeretnénk dolgozni lett is volna munka hely felvettek oda megtiltotta nekem egyenesen ,hogy én elmenjek dolgozni! De akor könyörgöm mért vágja folyamatosan a képemhez ,hogy ő tart el minket!
2011. júl. 10. 14:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Terrorizal, igy akar sakkban tartani, ha megengeded. Ha tovabb igy megy, elveszted onbizalmadat, gyerek islatjak, hogy anya fel apatol. Nem jo, ok is atfogjak ezt venni. Ugyanigy fognak veled beszelni, kiabalni, vagy ok is tojashejon jarnak majd apjuk kozeleben. Allj fel magadert es a gyerekekert.
2011. júl. 10. 14:30
 2/17 anonim ***** válasza:
33%
Csak ideges, feszült, leterhelt. Próbáljatok kicsit közelíteni egymáshoz.
2011. júl. 10. 14:31
 3/17 A kérdező kommentje:
Sajnos a feszéltségrül annyiot,hogy nem én viselkedek igy ő volt az aki 3,5 hónap után semmibe nem vett mikor haza jött! 26 éves vagyok de idegileg annyira kivagyok már ,hogy sokszor már megfáradt 60 éves nőnek érzem magam!:( Ahogy sokszor beszél velem ,hogy nem veszi figyelembe ,hogy szinte nulla segitség nékül vagyok egyedül 2 kisgyerekkel! És mikor haza jön 2 órára nem engedett el pedig csak kicsit sétálni szeretem volna egyet megnézzni a kirakatokat! Tudom,hogy lépnem kell de munka hely nékül nem tudom hova vinni a gyerekeimet ő meg képes lenne elvenni tőlem őket tudja nagyon jól ,hogy nekem ezzel milyen nagy fájdalmat okozna.
2011. júl. 10. 14:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Keress munkat, ha talalsz, es ha eleg a fizetes, koltozz el, add be a valopert. Ovi, bolcsi, talan rokonok, szulok is tudnak segiteni. Mit tud csinalni ezekutan?
2011. júl. 10. 14:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Senki nem segit én ilyet szakitottam ezt szagoljam ezt szokták mondani
2011. júl. 10. 14:43
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy van valakije?
2011. júl. 10. 14:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Nincs neki senkije, csak azt akarja, hogy csaladja kiszolgaltatott legyen neki.

Kerdezo, mit fogsz csinalni, ha vegleg hazajon? Kezdj el a jovon gondokozni es tenni egy jobbert.

2011. júl. 10. 14:47
 8/17 anonim ***** válasza:

Menj el dolgozni, olyan nincs, hogy megtiltja neked.

Az meg nem ok arra, hogy elvegye töled egy válás esetén a gyerekeket, hogy neked nincs munkahelyed, föként hogy még a kisebb elég pici. De ettöl függetlenül keress munkát, es ne maradj függöségben.

Azt viszont böven el tudom képzelni, hogy idegesiti, ha feleslegesen költesz, mert azért nyugaton nem olyan kényelmesek a munkahelyek, elég nagy a hajtás. Az meg, hogy nincs nagy kedve hozzád - a nagy idegfeszültség könnyen lehet az ok, mert heteken keresztül stressz, hogy sikerül-e teljesiteni a munkát, és megmarad-e a munkahely, azért igencsak megterhelö.

Azt azonban tudnod kell, hogy ha válni akarsz, attól az adóságaitok fele a tied, neked ki kell fizetni, akár jut rá, akár sem.

2011. júl. 10. 14:49
 9/17 A kérdező kommentje:
Ha van vkije akkor meg mondja meg őszintén és hagyjuk békén egymást de engemet ne tegyen tönkre teljesen idegileg -lelkileg:(
2011. júl. 10. 14:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Szegény, tudom, milyen ez. Én is kimennék a strandra meg erre-arra, ha nem kapnám meg utána. Nálunk nem a pénz miatt. Biztos pasizni megyek, pedig nem így van. Én sem mehettem el dolgozni, eleinte még boltba sem nagyon. Szerintem én vagyok a hibás, hogy még ezt hagyom. Én is sokszor öregnek érzem magam. Ez az ilyet szakítottál-ra nekem azt mondták, hogy azért ez nem így van. De még én sem így látom, talán idővel. Megszokta, hogy ott vagy, azt csinálod, amit ő gondol, és ezen túl már nem fér bele az ő képzelt világába. DE a gyerekeket nem veheti el tőled. TE vagy belük. Ezen ne idegeskedj! Őket szereti? Kimehetnénk együtt a strandra. :)
2011. júl. 10. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!