Miért nem stabil kapcsolatba, stabil háttérrel szülnek a mai nők (nagyon sok)?
Szinte hetente tudok meg ismerősöket, távolabbiakat meg gyakrabban, hogy terhes lett, és ugyan van barátja, de mindkettő még otthon lakik, vagy együtt vannak max egy éve, azalatt 2szer is szakítottak, de most becsúszott a gyerek, majd ettől jobb lesz...
Azért manapság elég jó módszerei vannak a védekezésnek, sőt ha nem biztos magában az ember, ott az esemény utáni. Mégis a legtöbb kapcsolatba csak becsúszik a gyerek.
Nem lenne úgy jobb gyereket vállalni, hogy azt előre megtervezik, vagy legalább eldöntik(mind a ketten)? Vagy pl összeházasodni előbb, 3-4 évet együtt élni kettesben.
ha mindenki stabil kapcsolatra meg háttéree vágyna nem lenne gyerek.esküvő a terhesség elött szerointem fölösleges,vagyin nem múlik rajta semmi.első babám becsúszott,gyógyszer mellet.megtartottuk,de kraszülött lett és meghallt.utána amint lehetett próbálkoztunk és 8 hós a babám.ja és házasok vagyunk.
szerintem nem normális 35-40évesen szűlni(ezért van annyi császár és beteg baba,a kórházba mondták).
lehet,hogy semmi sem biztos ,de legalább boldogok vagyunk
A kapcsolat hossza még nem garancia semmire. A kapcsolat milyensége inkább...Lehet egy 10 éves párkapcsolat is sokkal rosszabb, mint egy pár hónapos. Erre élő példa vagyok én. A párom 10 évet volt az exével, aki nem akart gyereket tőle és végül elváltak. Pár hónapra rá megismerkedtünk és szintén pár hónapra rá már terhes voltam. Nagyon szeretjük egymást és nagyon boldogok vagyunk egymással. És nekem is volt 5-6 éves kapcsolatom, ahova nem szültem volna mert amolyan se veled-se nélküled jellegű volt.
Az anyagi részével kapcsolatban igazad van, nálunk mindkettőnknek volt már ingatlana amikor megismerkedtünk, 30 évesek vagyunk és nem a szülők segítettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!