Akiket megcsalt a férjük, szép nővel tették a félrelépést?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 17:22
11/15 anonim válasza:
Kinek mi a szép? Lehet, hogy a te szemedben szép, de másnak nem biztos. Ezért van az, hogy az előttem válaszoló szebbnek érzi magát, de mégis a pasi vele jár!:D vagy járt teljesen mindegy már. Nekem is volt olyan, hogy nem tetszett valaki, de másnak meg simán bejött. Amúgy nem csaltam meg senkit se.
12/15 anonim válasza:
Hát már ugyis mindegy,az igazat csak a pasi tudja.Lehet már unta a csajt egyszerűen:)
13/15 anonim válasza:
Neki szép volt. Legalábbis ezt mondta, szerintem kimondottan csúnyácska. Pufi volt, pattanásos, nagy orrú. Nekem ilyen hibáim nem voltak, sőt mindig akadt volna valaki akivel félreléphetnék, de nem tettem. Aztán kiderült ez, az volt az indoka, hogy biztos megcsalom ha ennyi mindenkinek tetszem így kíváncsi volt ő is képes lenne-e rá. Azt hozzátenném, hogy soha nem mutatta, hogy féltékeny lenne és nem is gyanúsított semmivel ezért nem is értettem az indokát. Könyörgött, visszafogadtam. Sokkal jobb férfiakkal csaltam meg. Csak így tudtam feldolgozni azt amit velem tett ( közben vele persze nem éltem szexuális életet). Aztán egy fél év után kidobtam.
14/15 anonim válasza:
Nem a férjem, az egyik volt pasim, és nem, nem széppel. :) Nem csak szerintem volt csúnyácska a lány, hanem mindenki szerint :D De hát ez van, neki olyan lány kellett, aki nem mond ellent soha semmiben, és nincs saját véleménye.
15/15 anonim válasza:
Ez az,hogy nem!
Az igaz,hogy fiatalabb volt tőlünk 16 évvel,de ragyás ,pattanásos arcú,semmi mellű, 2 gyerekes nővel....
Itt is az lehetett,hogy inkább a gyengédség, megértés,nem a szépség számított.na meg ő kéznél volt,mert már évek óta bejött neki a férjem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!