Rajtam kívül van olyan aki még soha nem volt nyaralni a barátokkal?
Unom már hogy mindenki körülöttem állandóan megy nyaralni, hol haverokkal, hol barátokkal, párjával ... nekem nincsenek ilyen barátaim sajnos :/ Ők inkább amolyan otthonülősök, és én is ilyen vagyok :( De irigykedve nézem a többieket, akik 2 hetente mennek le a Balatonra.
Én még csak 1x jártam a Balatonon, a szüleimmel és lehettem úgy 8 éves, szóval képzelhetitek mennyire emlékszem az ottani tájra, meg minden másra ... :/
Még párom sincs akivel elmehetnénk ide oda amoda :S
21/L
Ugyanígy vagyok, azzal a különbséggel, hogy a családomnak van nyaralója a Balatonon, de a 10 évvel idősebb nővéreim vannak lent egész nyáron a haverokkal, velük meg nem túl a kapcsolatom, így már évek óta nem voltam lent....
Én utoljára 17 évesen voltam az osztálytársakkal a Velencei tónál, igaz akkor 2 hetet + egyszer 1 hetet a Balatonon más nyaralójában, de azóta sehol sem. És igen, én sem vagyok egy bulizós/ivós típus. Na nem mondom ha olyan a társaság akkor néha elmegyek velük, de úgy kell rábeszélniük, amúgy mindig itthon ülök. Strandon azóta nem voltam (szégyenlős is vagyok + nagyon érzékeny bőrű) szóval nekem is van lemaradásom. Meg amúgy ez a Balcsis dolog tényleg csak azoknak jön be akik bulizósak, mert ugye ott a program kb: kb délig alvás, kaja, stand, kaja, pihi, strand, kaja, buli. :D
Én sem voltam még sosem.
Bár talán 1-2 alkalommal terveztük, de annak is az lett a vége, hogy engem kihagytak belőle. Pedig én intéztem mindent, szállást, programot és azt kaptam, hogy egy szó nélkül, nélkülem mentek el.
Ezeket az embereket ma már nem ismerem meg. Ha keresnek elzavarom őket.
Én se voltam még, nyaralni se voltam, csak gyerekkoromba azóta se voltam nyaralni.
24L
Én még csak családdal voltam nyaralni, egy olyan barátom sincs akivel jól érezném magam egy kiránduláson, mert nem vagyok bulizós/piálós így nem is nagyon hívnak de nem baj nem is illenék oda.
Viszont bármit megadnék ha lenne egy olyan barátnőm akivel elmehetnék pár napra várost nézni vagy túrázni.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!