Menyasszonyomnak fontosabb a karrier mint a család? Tehát kapott egy ajánlatot Ausztriába ahol főnök lehet egy cégnél. El is fogadta.
Utolso elotti,
Meg meg bizonyara 1000 mas parnak.
Sajnos nem tudsz mit csinálni. Tapasztalatból tudom sajnos. Jobb lett volna előbb gondolkodni ilyesmiken. Nem kezdek el olyanokkal dobálózni, hogy a mai világ kifordult magából, de az biztos, hogy engem is kellemetlenül érintene az ilyen szituáció, nemcsak téged. Én is biztosan akarok már gyereket 30 körül, és eszemben nincs még tovább húzni az időt. Ha megismerek egy lányt, rákérdezek ilyenekre elég hamar. Ha megtudom, hogy a lánynak nagyon fontos a karrier, gyereket meg majd jóval 30 után, akkor udvariasan megmondom, hogy szerintem nem közösek a céljaink, ezért inkább ne folytassuk.
Azt javaslom, ne vedd el feleségül, nem kényszerítheted rá, hogy gyereket szüljön neked most rögtön, de te sem vagy kötelezhető arra, hogy még ki tudja meddig várj. Még csak a menyasszonyod, szerintem a helyzet még egészen megfelel a szakításra.
Nekem mindegy, ki mikor vállal gyereket, nem az én dolgom, de én nem akarom a trendeket követni, lassan már eljutunk oda, hogy 40 és 50 között jön a gyerek, én ebben nem vagyok partner...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!