Változhat az ember és az életstílusa?
Mindenki változik ,igények is mások ahogy idősebb ,tapasztaltabb . Örülj neki ,hogy olyan párod van ,aki döntöt ,és lecsillapodot.
Kiélte magát és veled szeretne családot alapítani.
Szia!Én is voltam pont ilyen szituban.
Az akkori párom nálam úgyszintén 10évvel volt idősebb. éás ő is elég kicsapongó volt, stb, ahogy te is leírtad.
Megismerkedtünk, összeköltöztünk, ő is eljegyzett, babát akart, csak valahogy a félsz, hogy nem őszinte velem, tudván a csajozós múltját, én ezt halogattm, mert hát fiatal is voltam(20éves akkor), és van még időm címmel...
Aztán a gyanúm beigazolódott.Dolgoztam kinnt külföldön, és hamarabb jöttem haza, hogy meglepjem, de én lepődtem meg, mert mert nyomokat hagyott maga után a lakáésban, hogy volt valakivel(idegen --női--illat, nem úgy volt a vitrinben összepakakolva, stb, amit egy nő azonnal észre vesz)
Nem ismerte be.
Még ezután pár hónapig együtt voltunk, aztán én kezdeményeztem a szakítást 3év együtt élés után, és tudod mit kaptam?
A fejemhez vágta, hogy mekkora egy szemét vagyok, mert ő már 33éves, és nem olyan könnyen talál társat, meg ha nem akarom leélni vele az életem, minek raboltam az idejét, stb...
Miután külön mentünk, vissza hallottam a viselt dolgait: a volt csajától kezdve, a műkörmösömig(akihez havi szinten jártam, és akapcsolatunk is jó volt), mindenkivel megcsalt, akivel csak tudott.
Ez az én sztorim, te valószínű nem jársz így, mivel így leírni szavakban 3 évet nem lehet, és nálunk volt még sok tényező, hogy mi, és miért történt.
Sok szerencsét, és megfelelő bizalmnat egymáshoz!
Szerintem nem vészes a helyzet.
Egy férfi 30 felett, pláne ha addig volt is alkalma bőven kiélni magát (utálom ezt a kifejezést, de így legalább mindenki érti mire gondolok) megállapodhat. Főleg, ahogy írod, hogy ő maga nem nagy szám (külsőre), örül, hogy talált egy igazi kis fiatal bombázót magának, aki még egy 10-essel fiatalabb is nála. Minden férfi erről álmodik.
Elhiszem, hogy szeretne megtartani és magához láncolni.
DE! ha már úgyis együtt laktok, adj egy kis időt nyugodtan magadnak és magatoknak, egy év alatt szinte minden helyzet előfordul. Addigra kiderül, hogy átmeneti "elmezavar" nála, vagy tényleg szeret és komolyan gondolja. Majd csak akkor döntsétek el UTÓLAG, az alapján, hogy hogyan éreztétek magatokat az elmúlt 1 évben együtt, hogy érdemes-e összeházasodnotok?
Addigra te is jobban tudni fogod, hogy mennyire bízhatsz benne.
Addig semmi baba téma! Az nem vicc és csak házasságon belül érdemes! Fiatal vagy még és senkinek sem lenne jó, ha későn jutna eszedbe, hogy esetleg te akarsz mégis mást.
Még egy gondolat:
Ha egy férfi több nővel volt már, az többnyire előny szerintem, mert már tudja, hogy mire számíthat általában és ő maga mit vár el egy nőtől. És ha azt megkapja jelenlegi párjától, akkor már nem lesz szüksége más nőkre, hogy kísérletezgessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!