Kérdezhetek tőle bátran, nem fogja tolakodásnak venni?
Unokanővéremnek ma láttam először a leendő férjét, most augusztusban lesz az esküvőjük, mikor megláttam a srácot elvoltam csodálkozva, Ukrán származású és olyan rideg karakterű hogy lefagytam és nem tudom hova tenni, van két foga ami arany és látni a nevetésénél, ez mit jelent? Mostani kiadású mercedes-e van, meg a szakálla is a hajához van igazítva ilyen pár mm-es, maffiózó alkat
Nem vagyok hozzászokva komoly emberek jelenlétéhez, ezért vagyok béna afelől hogyan is haverkodjak vele :)
20/F
Már az első kijelentésemért is le fogják húzni itt a válaszomat,de az én páromnak az összes haverja ilyen(meg ő maga is). Van a haverjai között egy-két barom,de a többségük éppen az ellentéte a kinézetüknek. Lehet velük beszélgetni,meg hülyéskedni,ne aggódj! :)
26/N
Aranyfog: elvileg a legtartósabb és legjobb fogpótló anyag, csak kevesen tudják megfizetni. Nem jelent semmi különöset.. igazából az szerintem gázabb lenne, ha nincs foga. Ha nem elöl van a két aranyfog, akkor nem feltétlen hivalkodni akar vele.
Rideg karakter? Azért nem minden ukrán maffiózó..:) Számomra a rideg karakter inkább vonzó, bár gondolom nem lehet túl egyszerű kapcsolatba lépned vele. Nem kell egyből kebelhaverságra törekedni, biztosan vannak férfi témák, akikben ő is ugyanúgy otthon van, mint te. Vagy kérdezd egyből a munkájáról, legalább egyből levágod, ha gyanús..:D Külföldieknél sokáig lehet elemezgetni az országok közötti különbségeket is, hol jobb élni és hasonlók..
Van igazság abban amit mondtok, mert valóban olyan szép arcvonása van, én egyszerű városi laza srác vagyok amolyan örök gyerek :) Én két kortyból megittam a pohár kólát míg Ő úgy majdnem 20percig ivott egy pohárral, kényes fajta lehet
Egy próbát megér az ismerkedésünk, ugyanakkor tuskó se akarok lenni, lehet még szerez nekem is munkát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!