Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt nem értem. Miért nem veti...

Ezt nem értem. Miért nem veti fel a lehetőséget hogy ott aludjak? Miért nem akarja?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok, a barátom 20.

Tegnap előtt jöttünk haza egy 5napos nyaralásból természetesen együtt aludtunk, volt szex is, nagyon élveztük, szeretjük egymást.

És semmi baj a szexxel. És ő már előtt egy éjjelt aludt nálam egy kerti bulink miatt, hogy ne kelljen haza mennie éjjel.

És mondta most msnen hogy menjünk el 7végén strandolni és utána este vagy éjjel hazahoz ahogyan szokott,hát ledöbbentem. Most én komolyan én nem aludhatok nála?

Ez elég rosszul esik, azt hittem ilyen nyraalás után minimum eljutunk odáig hogy 7végente egymásnál alszunk, az apjával él, akivel bírjuk 1mást.

Sőt még olykor az apja kérdi minek visz haza éjjel erre a pasim ezt mondja : "Még nem tartunk ott hogy egymánál aludjunk"

De arra jó vagyok hogy d*gjon?? NEMÉRTEM:'(

Beadtam neki hogy nemjó a 7vége nekem programom van, teljesen felháborodott hogy miért nem szoltam előbb. Mondom semmi köze hozzá, erre irja "igen is van mert a barátnőm vagy, azt hittem elöbb szolsz"

Persze ez csak blöff, de akkoris ez letaglózott, hogy ezek után nem aludhatok nála és nem is ajánlja fel:O

2011. júl. 8. 20:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
tejóég, 18 évesen lehetne kicsivel több eszed mint azon hisztizni hogy "úristen, miért nem ajánlotta fel". ÉS AKKOR MIVAN??? Nem gondolod hogy azért mert szüksége van egy kis egyedüllétre 5 nap nyaralás után? Hidd el ismerem a férfiakat, hagyd egy kicsit egyedül. Majd jövőhéten megkérdezi.
2011. júl. 8. 20:52
 22/44 anonim ***** válasza:
Pedig tőle kellene ezt megkérdezned, nem tőlünk. Szépen elmondhatnád, hogy rosszul esik, hogy nem ajánlotta fel.
2011. júl. 8. 20:55
 23/44 A kérdező kommentje:

de ha 5nap után egyedüllétre van szüksége akkor miért akar találkozni? vagy az éjszakát egyedül akarja tölteni? érdekes.

kb olyan érzésem van, mintha a k*rvája lennék, akit jó kefélni de nem aludhat nála mert az luxus

2011. júl. 8. 21:02
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi válaszolókkal egyetértve: kérdezd meg tőle! Annyit tennék még hozzá, hogy ne fenyegetve, ne zsarolva, ne követelve, ne valami trükkel kiderítve, hanem érdeklődve és egyenesen. Aztán meg fogadd el a válaszát. Ami problémát mond, az valóban probléma, ha csak nem rólad állít valami téves dolgot. Ha meg akarod győzni, hogy nincs igaza, akkor már rég rossz. Legfeljebb azt kérdezd meg, hogy tudunk-e más megoldást erre a problémára.
2011. júl. 8. 21:04
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen problémára nem a háta mögött duzzogó, játszmázó, mindent elfojtó, aztán robbanó módszer a legjobb megoldás.
2011. júl. 8. 21:04
 26/44 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon éretlen vagy még.
2011. júl. 8. 21:05
 27/44 anonim ***** válasza:
75%
Biztosan szégyelné magàt az apja elött, hogy lànnyal alszik, vagy még vàr erre az alkalommal. Mióta vagytok együtt?
2011. júl. 8. 21:06
 28/44 A kérdező kommentje:
ja lassan 4hónapja
2011. júl. 8. 21:07
 29/44 anonim ***** válasza:
"alkalomra"
 30/44 anonim ***** válasza:
67%
Lehet telihold lesz és ő a farkasember.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!