Sokan miért tartják olyan "borzalmasnak" ha egy 22-23 éves lány férjhez megy?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 18:01
31/37 anonim válasza:
Nem tartom borzalmasnak, de minek férjhez menni? Élvezem a szabadságot, meg minden mást, ami azzal jár, hogy nem vagyok férjnél. Nincs munkám, se lakásom, nem akarok a párom nyakára költözni.
32/37 anonim válasza:
Én 21 voltam mikor férjhez mentem, akkor kezdtem a főiskolát. Négy év múlva született az első gyermekünk,az idén lesz a 10 éves házassági évfordulónk és már három porontyunk van. Én nem bántam meg semmit, így volt jó minden! Szóval szerintem egyáltalán nem borzalmas korán férjhez menni!:)
33/37 anonim válasza:
Sztem ez teljesen személyiségfüggő. Én pl itt vagyok 26 évesen de el nem tudnám képzelni, hogy nekem el kelljen tudni vezetni egy háztartást, főzzek, mossak, gyereket neveljek a nap 24 órájában munka mellett. Kicsit önző típus vagyok, jól érzem magam egyedül, épp ezért sem férjhez menni, sem gyereket szülni nem akarok.
34/37 anonim válasza:
Azért, mert nem tudják magukat elképzeli szülőként, nem tudják elképzelni azt, hogy nem a buli az első hanem a család.
Én 22 évesen köteleztem el magam, a barátaim mind bolondnak tartottak, hogy ilyen fiatalon döntöttem el, hogy a párommal akarom leélni az életem, nekem több férfi nem kell én nekem ő az igazi és hogy nekem gyermek kell.
Én boldog családanya vagyok,ők pedig még mindig egyedülálló felnőtt begyepesedett nők.
Én eltudok látni egy háztartást úgy ahogy azt kell, ők pedig majd 30 évesen még egy palacsintát sem tudnak sütni.
Nekem a buli nem arról szól, hogy halál részegre iszom magam, nekem elég egy pohár bor. Nekem a szórakozás az ha a családommal kirándulhatok, strandolhatok a kedvesemmel el tudok menni vacsorázni.
35/37 ava87 válasza:
Nem tapasztaltam, hogy "borzalmasnak" tartják, inkább csak furcsának, mert manapság nem ez a megszokott általában. De úgyis majd az idő dönti el, hogy helyes volt-e a döntés.
36/37 anonim válasza:
Szerintem nem borzalmas. 24 éves voltam mikor megházasodtam. Nem hiszem, hogy korai lett volna. 16 éves korom óta buliztam éltem a kis világom 22 éves koromban már inkább egy párra vágytam akivel ugyanúgy el tudok menni bulizni, de akihez odabújhatok, akivel megoszthatom az életem. Persze ha 30 évesen találtam volna meg akkor 30 évesen mentem volna hozzá :) Ha valaki megtalálta a párját miért várna a 3. x-ig? :) Persze nem pártolom a két hónap után lagzi kapcsolatokat de ki tudja lehetnek azok is tartósak ám :)
37/37 bier válasza:
Az a kor pont ideális.:) nővéremis 22-évesen ment férjhez.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!