Cod2balu kérdése:
A családomat hátrahagyjam a Francia Idegenlégió miatt?
Figyelt kérdés
17 évesen megszöknék itthonról és csak egy levelet hagyok hátra, hogy hova mentem valójában .2011. júl. 8. 01:18
21/25 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyes írási hibáért de a Mozilla Firefox tehet róla! Pirosan aláhúzta én meg azt hittem hibás. azt át javítottam a jobb klikk funkcióval. :)
Miért ez a nevem cod2balu: Csak.
Sokan írták tudni kell oda kint nyelvet. én angolt tanulok és 2 éve tanulok franciát is :) Szted egy gyilkos aki el ment a légióba. Az utazás közben meg tanult hirtelen egy nyelvet mert rá ért utazás közben tanulni. Kintre nem kell nyelv. Kapsz tolmácsot el mond neked mindent. és utána beosztanak egy Francia légiós mellé akit követned kell mindig és azt csinálni amit ő csinál,
2011. júl. 14. 00:34
22/25 anonim válasza:
Semmi baj, de bekapcsolhattad volna még egy kicsit az ellenőrzőt.
23/25 anonim válasza:
Nem kell nyelvtudás a légióba, ott megtanítanak franciául, de azért elötte valami alapokat evgyél át magántanárral.
24/25 anonim válasza:
Ne menj, nem értelmes embernek való hely az.
25/25 anonim válasza:
Senki se fog téged siratni, ha elakarsz menni ne a Drámai fordulatért és a fimbe illő hősieségért tedd!Jól jegyezd meg hogy ha elmész talán sosem láthatod már a hazád a családod, akármilyen kemény gyerek vagy ellöbb gondold át hogy hagyod el a családod!Én azt mondom hogy menj el, de ellöbb bizonyosodj meg rolla hogy felvagye készülve, és a családodtól rendesen bucsuz el és ne levelekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!