Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik az az idegenlégió...

Melyik az az idegenlégió tipus, amelyben erdőkben, esőerdőkben rejtőzködnek, majd lecsapnak a légiósok?

Figyelt kérdés

Mármint,ha van olyan,ha nincs akkor melyik katonatipus hasonlit a legjobban ehhez?

VAgy ilyen dzsungelben menetelnek,mérget készitenek,különleges fegyvert használnak,fára másznak,kémkednek.

Ha valaki segitene megköszönném.

2010. aug. 9. 17:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
70%
Te eltudod azt képzelni, hogy a fullra felszerelt katonák, majd az ott talált növények levét facsarják, és mártják beléjük a nyilaikat, amit az ott talált fákból készítenek? Sztem túl sok amcsi filmet néztél...
2010. aug. 9. 17:36
 2/28 A kérdező kommentje:
kihagytam,hogy beleolvadás a környezetbe is fontos tény lenne.
2010. aug. 9. 17:37
 3/28 A kérdező kommentje:
norbi88,szerintem simán lehet rá szükség ha baj van...
2010. aug. 9. 17:40
 4/28 anonim ***** válasza:
70%
ne nézz több rambo filmet...
2010. aug. 9. 17:45
 5/28 anonim ***** válasza:
60%
Gerillák. Szerintem ilyen nincs a légióban.
2010. aug. 9. 18:01
 6/28 anonim ***** válasza:
90%

Dzsungel kiképzésen tanítanak ilyet minden ezred minden harci százada bizonyos időnként átesik egy ilyen 4 hónapos kiképzésen Francia-Guyanneban a 3 REI-nél (Régiment Étranger d'Infanterie).

Menetelés van mindenhol. Méregkészítést nem tanítanak, megmutatják mely állatnak/növénynek milyen mérge van, de azt csak azért, hogy ne egyék meg.

Különleges fegyver? Sörétes esetleg (Benelli M4).

Fára mászhatsz otthon is.

Kémkedni a kémek szoknak (CIA, MI6). Szerintem a felderítőkre gondolsz de az egészen más tészta.

2010. aug. 9. 19:42
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Kihagytam még rengeteg dolgot de interneten utánaolvashatsz rengeteg dolognak anélkül hogy itt leszólnénak miatta.

Ilyen mérgezett nyilakat meg sárból robbanószert felejts el.

2010. aug. 9. 19:46
 8/28 A kérdező kommentje:

köszönöm az előzőnek :)

különleges fegyverre értem például a blowgun,dobótőr,csapdák

az egész elképzelésem az volt hogy fáról csapdába ejtik az ellenséget,onnan hangtalanul kivégzik őket felfedezésük nélkül.

2010. aug. 9. 20:55
 9/28 anonim ***** válasza:
49%
ez beteg...
2010. aug. 10. 01:24
 10/28 A kérdező kommentje:
:)meglehet
2010. aug. 10. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!