Melyik az az idegenlégió tipus, amelyben erdőkben, esőerdőkben rejtőzködnek, majd lecsapnak a légiósok?
Mármint,ha van olyan,ha nincs akkor melyik katonatipus hasonlit a legjobban ehhez?
VAgy ilyen dzsungelben menetelnek,mérget készitenek,különleges fegyvert használnak,fára másznak,kémkednek.
Ha valaki segitene megköszönném.
Dzsungel kiképzésen tanítanak ilyet minden ezred minden harci százada bizonyos időnként átesik egy ilyen 4 hónapos kiképzésen Francia-Guyanneban a 3 REI-nél (Régiment Étranger d'Infanterie).
Menetelés van mindenhol. Méregkészítést nem tanítanak, megmutatják mely állatnak/növénynek milyen mérge van, de azt csak azért, hogy ne egyék meg.
Különleges fegyver? Sörétes esetleg (Benelli M4).
Fára mászhatsz otthon is.
Kémkedni a kémek szoknak (CIA, MI6). Szerintem a felderítőkre gondolsz de az egészen más tészta.
Előző vagyok. Kihagytam még rengeteg dolgot de interneten utánaolvashatsz rengeteg dolognak anélkül hogy itt leszólnénak miatta.
Ilyen mérgezett nyilakat meg sárból robbanószert felejts el.
köszönöm az előzőnek :)
különleges fegyverre értem például a blowgun,dobótőr,csapdák
az egész elképzelésem az volt hogy fáról csapdába ejtik az ellenséget,onnan hangtalanul kivégzik őket felfedezésük nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!