A családomat hátrahagyjam a Francia Idegenlégió miatt?
Jólvan, azért nem olyan durva ám a légió, mint amilyennek itt lefestitek, de tény hogy nem puhap*csöknek való. Nekem is volt kint pár ismerősöm, de tény hogy már eleve itthon is katonák voltak! Szerintem a férfiak jó 80%-a már az itthoni kiképzést se bírná.
Nyelv nem kell, de 27 évesen nem vesznek fel. Meg egyébként is, a tévhittel ellentétben megválogatják hogy kit vesznek fel. 17 évesen az útiköltséget miből állnád? Egyáltalán a dolog jogi oldalával tisztában vagy? Mert ha még a jelentkezés feltételeivel és módjaival SEM, akkor szerintem ülj meg inkább a s*ggeden. Nem így kell lázadozni.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:26
nem tudom honnan veszed hogy nem kell a nyelv. pedig k*rvára kell.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:38
Csillagom, ha kitűnő lenne a helysírásod tisztában lennél azzal a puszta ténnyel, hogy a hadjam szó alapjában véve nem létezik, nincs jelentése. Amit ő szeretett volna írni az a hagyjam szó, ezt meg frankón nem lehet félregépelni.
Idegenlégió korhatáros nem? Amúgy meg, kemény felvételi rendszer van, igaza van egy válaszolónak, nem puhap*csüek búvóhelye, első adandó alkalommal elbőgnéd magad... Inkább tanulj, jobban jársz vele.
Megszöknél? Ennyire para vagy, hogy nem mered otthon elmondani a tervedet, és véghezvinni az akaratodat?
Apukám, akkor ne menj a légióba, nem neked való.
Oda tökös legények kellenek, nem ilyen nyámnyilák.
Gyanítom, mire odaérnél, a reptéren, és hasonló helyeken már várnának, hogy hazaküldjenek.
Amúgy kiskorú vagy, hazaküldenének.
És ha azért mennél, mert itthon nem jó, a szüleid izék, akkor inkább a gyámhatósághoz menj, még egy intézet is jobb, mint a légió.
Ha meg nem gyötör halálra a családod, akkor ha már ilyen barom ötleteid vannak, legalább vállad is fel... Meg mielőtt potyára kimész, tájékozódj és tanuld meg a nyelvet.
Utazási költséget magam állnám. Honnan van? magam meg dolgoztam érte.
Amúgy abba igaza van a népnek, hogy anyámék haza hozhatnak. Mert 17 évesen szülői kényelvű írásos engedély kell ahhoz, hogy a légióba el mehessek. És a Francia nagykövetség hitelesítenie kell a papírokat.
Ezért inkább várok még 1 évet és akkor már nagy korúnak számítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!