Mit tegyek? Hogy gátoljam meg a félelmemet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet,hogy most már biztosra veszem,hogy pánikbeteg vagyok.Rettegek kimenni az utcára,félek emberek közöt lenni.Itthol is csak akkor érzem jól magam,ha itt a legjobb barátnőm,msá külömben egész nap itthol punnyadok és rossz dolgokra gondolok.Sokszor annyira beleélem magam a rossz gondolataimba,hogy sírógörcsöt kapok. A szüleim nem tudják,félek elmondnai nekik.Mit tegyek szerintetek?Hogy győzhetném le? Előre is nagyon köszönöm!!!14L2011. júl. 7. 21:11
1/4 anonim válasza:
Ez nem pánikbetegség, annak egészen más tünetei vannak pl. szapora szívverés, kipirulás, émelygés, reszketés, kipirulás, nyelési nehézség..onnan tudom, hogy nekem pánikbetegségem van (szerencsére már csak nagyon ritkán jön elő). Szerintem az okát kellene kideríteni annak, hogy miért félsz az emberektől, a rossz gondolatokat meg tereld el. Ha eszedbe jut valami lelombozó, akkor gyorsan gondolj másra, valami jóra.
23N
2/4 anonim válasza:
Fúúúú. ez nagyon nagy baj. Igazából tényleg egy lélekgyógyászhoz kellene fordulnod. Tanulással tudnád legyőzni. Nem az iskolai tanulásra godnoilo, hanem a lelki tudatosságra. PL. tudatában lennél annak, hogy a szeretet ellentét párja nem a gyűlölet hanem a félelem. Ha félsz, akkor nem szeretsz. Tehát meg kellene belül magadat vizsgálni, hogy mi az, vagy ki az, akitől félsz, és vajon miben gyökerezik a félelem. Lehet olyan is, hogy magadat nem szereted, és ez okozza a félelmet. Szívesen tanácsolnám, hogy bízzál Istenben, de nem biztos, hogy ezt képes vagy megfogadni. Ha a barátnőd veled van, az nagyonjó... de nem csünghetsz rajta, onállóvá kell lenned előbb -utóbb. Próbálj csatlakozni vlamilyen kis-eghyházhoz
4/4 anonim válasza:
én meg azt javasolnám, hogy mindenképp a szüleiddel kellene elsősorban megbeszélni. ők ismernek a legjobban, joguk van tudni róla, és talán segíteni is tudnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!