Eljegyzés után nagyon ciki lenne elhagyni a barátom? (Lent)
Figyelt kérdés
Már több mint 4 éve van barátom,ő az első komoly kapcsolatom (ő vette el a szüzességem,rajta kívül még soha nem voltam mással)de már nem szeretem úgy mint régen!A szexet sem élvezem vele,nincs kedvem szexelni sem!Megkérte a kezem igent mondtam de még a hivatalos eljegyzési kaja nem volt meg csak az időpont van meg!Szerintetek maradjak vele vagy ne?Ő szeret engem de én már nem szeretem csak szerintem ragaszkodok hozzá.....
19 L
2011. júl. 7. 21:02
31/36 anonim válasza:
Ne azért maradj vele,mert Ő szeret!!Ne sajnálatból!Neked ez nem jó,na ez tuti akkor most lépj!Azt nézd mi jó neked,mert akkor leszel boldog ha nem másokat nézel hanem elsőnek magadat.
32/36 anonim válasza:
Miééért mondtáál igeeent???????
Nagyon buta vagy már ne is haragudjál!
33/36 anonim válasza:
Gyerek vagy még. (Itt nem feltétlen a korodra gondolok.) Gyerekek ne házasodjanak.
34/36 anonim válasza:
ide vezet az, ha gyerekek kerülnek össze...nem kellett volna 17 évesen összeköltözni. már most úgy ki vagytok égve, mint a 20 éves házasok.
35/36 A kérdező kommentje:
Ő idősebb majdnem 10 évvel tőlem!
2011. júl. 8. 12:39
36/36 anonim válasza:
Az a ciki hogy igent mondtál amikor eszed ágában nincs őt egy életen keresztül szeretni. Nincs ezzel semmi baj, van ilyen. Szépen állj elé és mondd meg neki amit ide leírtál. Az a szemétség ha áltatod őt, közben pedig tudod hogy nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!