Eljegyzés után nagyon ciki lenne elhagyni a barátom?
(Lent)
Figyelt kérdés
Már több mint 4 éve van barátom,ő az első komoly kapcsolatom (ő vette el a szüzességem,rajta kívül még soha nem voltam mással)de már nem szeretem úgy mint régen!A szexet sem élvezem vele,nincs kedvem szexelni sem!Megkérte a kezem igent mondtam de még a hivatalos eljegyzési kaja nem volt meg csak az időpont van meg!Szerintetek maradjak vele vagy ne?Ő szeret engem de én már nem szeretem csak szerintem ragaszkodok hozzá.....
19 évesen még korai amúgy is az eljegyzés, házasság. Főleg, ha nem is szereted már annyira a barátod.
2011. júl. 7. 21:12
12/36 anonim válasza:
Vörös vagy?
2011. júl. 7. 21:13
13/36 anonim válasza:
inkább most lép le, mint a esküvő után válj el
2011. júl. 7. 21:14
14/36 anonim válasza:
Nem értem minek mondtál igent,és miért nem beszélitek meg a problémáitokat.Hagyd el,nem érdemli meg,hogy hazudj neki.
2011. júl. 7. 21:14
15/36 anonim válasza:
Ez tipikus példa, arra h nem kell egy idősebb csávónak fiatalabb csajjal kezdenie mert koppan.Kiskorodban még beszédített a szövege, de már felnőttél, meg előtted az élet, kell a kaland, nem élheted le az életed egy férfi mellett.
2011. júl. 7. 21:15
16/36 anonim válasza:
A kajálásig dobd. Mondd el neki mit érzel. Ne menj bele még véletlenül sem egy olyan házasságba ami nem igaz érzelmeken alapul vagy éppen kihűlt szerelmen.
2011. júl. 7. 21:15
17/36 anonim válasza:
ha öngyilkos akarsz lenni, menj hozzá nyugodtan :D
mondd meg neki korrekten,h már nem szereted... ő pedig - szar lesz neki - de el kell,h fogadja!
2011. júl. 7. 21:19
18/36 A kérdező kommentje:
nem vagyok vörös,barna
ja és már 2 éve együt lakunk...az a baj hogy egyre rosszabb én már beszéltem vele de ő nem hisz nekem hogy akár elhagyom ,és mindig az van hogy nem hisz nekem.mondtam h kellene változtatni de nem akar,ha néha beparázik hogy elhagyom akkor megigér mindent meg megakarja váltani a világot pár napig de utánna ugyan az a régi minden...
2011. júl. 7. 21:21
19/36 anonim válasza:
Csak azt az egyet áruld már el, hogy minek mondtál igent???????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!