Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljegyzés után nagyon ciki...

Eljegyzés után nagyon ciki lenne elhagyni a barátom? (Lent)

Figyelt kérdés

Már több mint 4 éve van barátom,ő az első komoly kapcsolatom (ő vette el a szüzességem,rajta kívül még soha nem voltam mással)de már nem szeretem úgy mint régen!A szexet sem élvezem vele,nincs kedvem szexelni sem!Megkérte a kezem igent mondtam de még a hivatalos eljegyzési kaja nem volt meg csak az időpont van meg!Szerintetek maradjak vele vagy ne?Ő szeret engem de én már nem szeretem csak szerintem ragaszkodok hozzá.....

19 L

2011. júl. 7. 21:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen még korai amúgy is az eljegyzés, házasság. Főleg, ha nem is szereted már annyira a barátod.
2011. júl. 7. 21:12
 12/36 anonim ***** válasza:
31%
Vörös vagy?
2011. júl. 7. 21:13
 13/36 anonim ***** válasza:
90%
inkább most lép le, mint a esküvő után válj el
2011. júl. 7. 21:14
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem minek mondtál igent,és miért nem beszélitek meg a problémáitokat.Hagyd el,nem érdemli meg,hogy hazudj neki.
2011. júl. 7. 21:14
 15/36 anonim ***** válasza:
54%
Ez tipikus példa, arra h nem kell egy idősebb csávónak fiatalabb csajjal kezdenie mert koppan.Kiskorodban még beszédített a szövege, de már felnőttél, meg előtted az élet, kell a kaland, nem élheted le az életed egy férfi mellett.
2011. júl. 7. 21:15
 16/36 anonim ***** válasza:
88%
A kajálásig dobd. Mondd el neki mit érzel. Ne menj bele még véletlenül sem egy olyan házasságba ami nem igaz érzelmeken alapul vagy éppen kihűlt szerelmen.
2011. júl. 7. 21:15
 17/36 anonim ***** válasza:
88%

ha öngyilkos akarsz lenni, menj hozzá nyugodtan :D

mondd meg neki korrekten,h már nem szereted... ő pedig - szar lesz neki - de el kell,h fogadja!

2011. júl. 7. 21:19
 18/36 A kérdező kommentje:

nem vagyok vörös,barna

ja és már 2 éve együt lakunk...az a baj hogy egyre rosszabb én már beszéltem vele de ő nem hisz nekem hogy akár elhagyom ,és mindig az van hogy nem hisz nekem.mondtam h kellene változtatni de nem akar,ha néha beparázik hogy elhagyom akkor megigér mindent meg megakarja váltani a világot pár napig de utánna ugyan az a régi minden...

2011. júl. 7. 21:21
 19/36 anonim ***** válasza:
93%
Csak azt az egyet áruld már el, hogy minek mondtál igent???????
2011. júl. 7. 21:22
 20/36 anonim ***** válasza:
95%
Mi a f@sznak mondtál igent...
2011. júl. 7. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!