Eljegyzés után nagyon ciki lenne elhagyni a barátom? (Lent)
Figyelt kérdés
Már több mint 4 éve van barátom,ő az első komoly kapcsolatom (ő vette el a szüzességem,rajta kívül még soha nem voltam mással)de már nem szeretem úgy mint régen!A szexet sem élvezem vele,nincs kedvem szexelni sem!Megkérte a kezem igent mondtam de még a hivatalos eljegyzési kaja nem volt meg csak az időpont van meg!Szerintetek maradjak vele vagy ne?Ő szeret engem de én már nem szeretem csak szerintem ragaszkodok hozzá.....
19 L
2011. júl. 7. 21:02
1/36 anonim válasza:
Biztos nem maradnék vele, ha nem szeretem. Így akarod leélni az életed?
2/36 anonim válasza:
Akkor ne!! Nehogy elrontsd, még semmi nem késő. Amúgysem kell ezt 19 évesen, még akkorsem ha szeretnéd.
3/36 anonim válasza:
Már akkor is így éreztél, amikor igent mondtál neki?
5/36 anonim válasza:
Ne. Egy válás sokkal durvább lenne. Most még időben vagy.
6/36 anonim válasza:
nem ciki és nem gáz elhagyni. Inkább most, mint akár esküvő után vagy épp gyerekkel. Az eljegyzés az még nem gáz, pláne ahogy írtad.
7/36 anonim válasza:
Még csak 19 vagy, előtted az élet!!
8/36 anonim válasza:
Dehogy ciki, esküvő után sokkal cikibb lenne.
9/36 anonim válasza:
Barátnőm eljegyzés után egy héttel szakított.
10/36 A kérdező kommentje:
igen sajnos akkor is de egyre rosszabb....nem élvezem a szexet (van amikor még 5perc sincs egy együttlét)és azért mert ő sokat dolgozik és ezért nem bírja...lehet hogy én gondolom rosszúl és igaza van de nem tudom sztem ha dolgozik nem mentség az 5 perc (nincs tapasztalatom mással)....meg azt mondja h megvesz mindent és nehogy már elhagyjam....meg ő szeret engem...19 éves leszek és már több mint 4 éve vagyunk együtt
2011. júl. 7. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!