Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljegyzés után nagyon ciki...

Eljegyzés után nagyon ciki lenne elhagyni a barátom? (Lent)

Figyelt kérdés

Már több mint 4 éve van barátom,ő az első komoly kapcsolatom (ő vette el a szüzességem,rajta kívül még soha nem voltam mással)de már nem szeretem úgy mint régen!A szexet sem élvezem vele,nincs kedvem szexelni sem!Megkérte a kezem igent mondtam de még a hivatalos eljegyzési kaja nem volt meg csak az időpont van meg!Szerintetek maradjak vele vagy ne?Ő szeret engem de én már nem szeretem csak szerintem ragaszkodok hozzá.....

19 L

2011. júl. 7. 21:02
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
akkor még nem volt ennyire rossz a helyzet,de mióta gyűrűt adott nagyon biztonságba érzi magát hogy tuti nem hagyom el...és ezt mondtam neki is hogy gondoljon csak azokra akik 10-20 év házasság után válnak el.....a szex meg egyszerűen nem jó nincs se előjáték se semmi amit élvezhetnék...
2011. júl. 7. 21:26
 22/36 anonim ***** válasza:
91%
Most komolyan az a problémád, hogy ciki vagy nem? Ha azt mondjuk ciki, akkor inkább vele maradsz? Látszik, hogy csak 19 vagy... -.-"
2011. júl. 7. 21:31
 23/36 A kérdező kommentje:
nem akartam úgy kiírni hogy nagy bunkóság lenne,ezért írtam hogy ciki.
2011. júl. 7. 21:33
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem, mindketten megbánnátok, ha összeházasodnátok. Sőt, Te már most menekülnél. Tégy egy szívességet mindkettőtöknek, légy vele őszinte és váljatok el békésen.
2011. júl. 7. 21:37
 25/36 A kérdező kommentje:
még ha ő nem is bánná meg mert szeret de én sztem igen...de olyan nehéz elhagyni mert ő szeret engem...meg már megszokásból is...
2011. júl. 7. 21:41
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem azon kell, hogy álljon vagy bukjon a kapcsolatotok, hogy hány perc egy orgazmus, hanem első körben az számít, hogy fel tudsz-e nézni még rá, szereted-e őt, úgy érzed-e, hogy ő a másik feled, vagy kimondottan tehertétel és kötelesség vele a kapcsolat?

Ugyanis a gyengécske szexet még fel lehet dobni, a gondokat meg lehet beszélni, de ha nincs érzelem, akkor veszett fejsze... és lépned kell. Kifelé a kapcsolatból.

De ha megvan az érzelem, akkor inkább a problémamegoldás, mint az eldobás.

2011. júl. 7. 22:07
 27/36 A kérdező kommentje:
már kihűlt ez a kapcsolat a részemről valamilyen szinten,ez már sztem csak megszokás!
2011. júl. 7. 22:13
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább most, mint akkor, amikor jóval előrehaladottabb, Ne hazudj neki, ne alázd meg őt és ne áldozd fel saját magadat!
2011. júl. 7. 22:21
 29/36 anonim ***** válasza:
91%

Én komolyan nem értelek.

Azt írod, hogy már nem jó vele a szex és szakítanál, meg minden.

Hát szerintem (az alapján amiket leírtál) tuti, hogy nem fogsz szakítani vele, mindig fogsz találni 1 kifogást, hogy mellette maradj. És továbbra is így fogsz síránkozi.

Ne haragudj, de nekem ez jön le.

2011. júl. 7. 22:33
 30/36 anonim ***** válasza:
70%

Lépj le.

Nekem volt egy 7 éves kapcsolatom. 15 éves voltam mikor megismertem. 19 éves koromban jegyzett el. Nagyon fiatal voltam még, de életem egyik legjobb (de legnehezebb) döntése volt.

Fiatal vagy még ahhoz, hogy olyan mellett maradj, akit sajnálsz elhagyni.

Egy másik ember mellett biztos megtalálod a boldogságod!!!

Sok sikert, és légy nagyon erős!!!!!!

2011. júl. 8. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!