Eljegyzés után nagyon ciki lenne elhagyni a barátom? (Lent)
Már több mint 4 éve van barátom,ő az első komoly kapcsolatom (ő vette el a szüzességem,rajta kívül még soha nem voltam mással)de már nem szeretem úgy mint régen!A szexet sem élvezem vele,nincs kedvem szexelni sem!Megkérte a kezem igent mondtam de még a hivatalos eljegyzési kaja nem volt meg csak az időpont van meg!Szerintetek maradjak vele vagy ne?Ő szeret engem de én már nem szeretem csak szerintem ragaszkodok hozzá.....
19 L
Nézd, nem azon kell, hogy álljon vagy bukjon a kapcsolatotok, hogy hány perc egy orgazmus, hanem első körben az számít, hogy fel tudsz-e nézni még rá, szereted-e őt, úgy érzed-e, hogy ő a másik feled, vagy kimondottan tehertétel és kötelesség vele a kapcsolat?
Ugyanis a gyengécske szexet még fel lehet dobni, a gondokat meg lehet beszélni, de ha nincs érzelem, akkor veszett fejsze... és lépned kell. Kifelé a kapcsolatból.
De ha megvan az érzelem, akkor inkább a problémamegoldás, mint az eldobás.
Én komolyan nem értelek.
Azt írod, hogy már nem jó vele a szex és szakítanál, meg minden.
Hát szerintem (az alapján amiket leírtál) tuti, hogy nem fogsz szakítani vele, mindig fogsz találni 1 kifogást, hogy mellette maradj. És továbbra is így fogsz síránkozi.
Ne haragudj, de nekem ez jön le.
Lépj le.
Nekem volt egy 7 éves kapcsolatom. 15 éves voltam mikor megismertem. 19 éves koromban jegyzett el. Nagyon fiatal voltam még, de életem egyik legjobb (de legnehezebb) döntése volt.
Fiatal vagy még ahhoz, hogy olyan mellett maradj, akit sajnálsz elhagyni.
Egy másik ember mellett biztos megtalálod a boldogságod!!!
Sok sikert, és légy nagyon erős!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!