Ki szokott fingani a párja előtt? Páromnak szokása hogy mellettem is oda fingik. Azzal nincs semmi gond csak ne lenne büdös.
Figyelt kérdés
ilyenkor már szinte öklendezek.. ő meg csak röhög. Köszi a válaszokat! 23L2011. júl. 7. 20:11
41/46 anonim válasza:
Megpróbálja a wc-n vagy az utcán intézni.
Én alvás közben szoktam, de azt nem tudom nem az orra alatt kiengedni.
De mi így szeretjük egymást.
42/46 anonim válasza:
a legkorrektebb, ha te is fingasz előtte... és ennyi :) az hogy büdös vagy nem, azt szerintem nem tudja befolyásolni, de az ha röhög az olyan gyerekes :S
remélem azért te nem tartod magadba? :) kedves kérdező! :)
43/46 anonim válasza:
Hát ja, ganéj szag... Sajnos ez nagyon aktuális kérdés mindig nálunk is. Múltkor a lábán feküdtem a combján, mire odaszart. -.- Szokása... nem szólni előre. Aztán meg kiröhög.
44/46 anonim válasza:
23-as, ne haragudj, de én szétröhögtem a rekeszizmom. :-)
45/46 anonim válasza:
Nálunk a barátnőm szokot terrorizálni, a fingjaival. Szerelmem szereti ha az orrom elött finghat. Előszeretettel fingik a takaró alá,utána a fejemre húzza, ahol nincs menekvés. Egyik éjszaka arra lettem figyelmes,hogy a barátnőm leguggolt a fejem fölé és lefingott telibe. Idegenek elött illedelnes, nőies, gyönyörű lány. De valójában egy vadmacska. De szeretem!
46/46 anonim válasza:
#45-ös válaszoló! Ilyen csajt sokan elfogadnánk :D Többek közt én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!