Ki szokott fingani a párja előtt? Páromnak szokása hogy mellettem is oda fingik. Azzal nincs semmi gond csak ne lenne büdös.
Figyelt kérdés
ilyenkor már szinte öklendezek.. ő meg csak röhög. Köszi a válaszokat! 23L2011. júl. 7. 20:11
11/46 anonim válasza:
Vagy a dugó kipattan és fejbe talál, igazad van nem jó ötlet.
12/46 anonim válasza:
63%-os, ha finghatnéka van, el lehet menni a wc-re is fingani, nem muszáj más orra alá begázosítani.
Tényleg bunkó a barátod, kérdező. Én a helyedben egyszer lehánynám, tuti nem fingana többet melletted. :D
13/46 anonim válasza:
Az én párom fel van háborodva, ha arréb akarok menni, vagy ha halkan akarom csinálni, ily szóval, hogy "te férfi vagy, nem neked való." Tehát nálunk is szokott lenni, de ha tudom nem fingom el előtte magam.
14/46 anonim válasza:
A párod bunkó. Igen, ez természetes dolog, de pl a sz*rás is, mégsem a szoba közepén csináljuk. Egyszer-egyszer elmegy, mikor nem tud időben kimenni, de folyamatosan, szégyenérzet nélkül csinálni szerintem elég kiábrándító és tiszteletlen dolog.
15/46 anonim válasza:
ha már most ezt csinálja képzeld el mit fog ha a férjed lesz... !!!???
lapát!!!!!!!
16/46 anonim válasza:
Ha legközelebb fingik, rakj oda egy öngyújtót.Az elveszi a szagát.
17/46 A kérdező kommentje:
MÁr szoktam mondani paraszt vagy tuskó.. Azt is mondtam már neki miért nem szarsz mindjárt rám...:D Néha vicces de kezdem unni a dolgot
2011. júl. 7. 20:36
18/46 anonim válasza:
nagyon kiábrándító tud lenni... tapasztalatból írom, voltbarátom 4 nap járás után elkezdett az orrom alá fingani ... aztán rendszeressé vált, mellette böfögött is... és azok a szagok....én szakítottam, ennyi legyen már az emberbe h tartsa magát, vagy hha érzi h kell akk menjen odébb, de ne az orrom alá fingjon....
19/46 anonim válasza:
A párod tényleg egy bunkó. Add vissza neki. Akkor is így röhögne ?
20/46 anonim válasza:
Olvastam valahol különböző, sőt szokatlan válóokokról és a szellentés is köztük volt!
Szóval nyomatékosan kell vele közölni vele, hogy egyszer és mindenkorra fejezze be, mert ez nem vicces, hanem gusztustalan. Már kinőtt a kamaszkorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!