Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy olyan kapcsolatból még...

Egy olyan kapcsolatból még lehet valami ahol még szeretjük egymást de jelenleg működésképtelen bizonyos dolgok miatt és szakítanunk kell?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást de mind a ketten úgy érezzük hogy még valami dolgunk van,amit kapcsolaton kívül meg kell oldanunk,de vajon az lehetséges hogy esetleg évek múlva egymásra találjunk?Szeretjük egymást de vannak dolgok amik miatt most fenntarthatatlan a dolog...

Vajon lehetséges az hogy pár év múlva újból egymásra találunk és nem felejtjük el egymást?

2011. júl. 7. 18:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
"hidd el"
2011. júl. 7. 19:29
 22/27 anonim ***** válasza:

"Miből gondolod hogy közénk az említett dolgok mellett nem e állnak más körülmények?"

Nem gondolom. Azt sem, hogy igen. Csak azt írtam, hogy hasonló helyzetben vagyok abból a szempontból, hogy én is azt remélem, hogy később majd minden rendben lesz velünk, újra együtt leszünk.

Szóval csak azt akartam írni, hogy ha hiszel benne, akkor úgy lesz.

2011. júl. 7. 20:01
 23/27 anonim ***** válasza:
*Nem gondolom. Azt sem, hogy nem.
2011. júl. 7. 20:02
 24/27 anonim ***** válasza:

Kivánom hogy nektek sikerüljön,én enm hiszek az ilyesmikben.

Ha problémát kell megoldani vagy épp karriert épiteni azt lehet ugy hogy egymást segitsük nem pedig hátráltassuk.Egy kapcsolatnak nagyon sok buktatot ki kell állnia,ha az első problémánal különválik egypár akkor nemhiszem hogy később ezt helyre lehet hozni.

2011. júl. 8. 08:03
 25/27 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Nekem erős a gyanúm, hogy a nem publikus körülmények a szülők... Mi más lehetne?

Úgy működhetne esetleg később, mint egy távkapcsolat. Azaz úgy váltok szét, hogy közben mindkettőtök a másikra vár, nem kezd másik kapcsolatot. Ha mégis kacsingattok máshova, az nyomot hagy és ha összejönnétek, biztos - ha nem is rögtön, de valamikor - ez egy métely lehet a kapcsolatban.

Ha nem szülők miatt lenne a szétválás, akkor az is bogár lehet később bármelyikőtök, (de szerintem főleg a lány szemében), hogy ez kibírta nélkülem ennyi ideig.

Én is mertem egy párt, akik jó pár évig együtt voltak, szakítottak, aztán valamikor megint összejöttek, később el is jegyezték egymást és aztán szépen felbontották az eljegyzést. Ők is fiatalok voltak.

Az ide-oda szakítósnak mondanám, hogy én is sok ilyen ismertem... Tinédzser koromban... tizenévesek között...

Akik számotokra nem szimpi választ írtak, azok valószínű idősebbek nálatok és több az élettapasztalatuk.

Nehéz így segíteni, ha nem tudjuk a teljes történetet.

De azt elhiheted, hogy minden közmondásnak van alapja. Nem véletlenül született az a közmondás is, hogy felmelegítve csak a töltött kápi jó.

Az élet úgy is megmutatja hogy lesz, senki nem mondhatja meg. Lehet, hogy Ti lesztek azok, akik újra összejönnek és boldogan élnek, míg meg nem halnak. :)

2011. júl. 8. 09:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Milyen régi kérdés, de nekem is fényt adott most.

A körülmények nálunk: az én férjem...

Most megoldhatatlannak tűnik a válásom, a férjem beteg lett és a szeretet (ami már nem szerelem, de erős érzés) nem engedi, hogy gonosz legyek vele.

Nem csaltam meg fizikailag, de ettől nem vagyok jobb, beleszerettem valakibe, akitől most fájó szívvel váltam el.

Talán ha a férjem újra egészséges lesz és nem lesz rám ekkora szüksége, akkor majd elválnak útjaink és csak remélni tudom, hogy újra egymásra találunk, az igazi szerelmem és én.

2012. nov. 20. 00:12
 27/27 anonim ***** válasza:
tipikus Blair Waldorf-Chuck Bass eset :D Bár az nem pont ilyen volt
2014. aug. 21. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!