Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy olyan kapcsolatból még...

Egy olyan kapcsolatból még lehet valami ahol még szeretjük egymást de jelenleg működésképtelen bizonyos dolgok miatt és szakítanunk kell?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást de mind a ketten úgy érezzük hogy még valami dolgunk van,amit kapcsolaton kívül meg kell oldanunk,de vajon az lehetséges hogy esetleg évek múlva egymásra találjunk?Szeretjük egymást de vannak dolgok amik miatt most fenntarthatatlan a dolog...

Vajon lehetséges az hogy pár év múlva újból egymásra találunk és nem felejtjük el egymást?

2011. júl. 7. 18:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:41

Ha számotokra valóban a másik lenne az igazi, akkor nem szakítottatok volna hatodszorra is. Ez csak egy huzavona, amit nem tudtok befejezni, talán még "élvezitek" is a helyzetet, hogy mindig egymás karjaiban kötöttök ki. De mi értelme ennek? Mert hogy ez nem egy harmonikus kapcsolat, ahol mindkét fél boldog és kiegyensúlyozott, az biztos.

2011. júl. 7. 18:45
 12/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:42

Jó sejtettem hogy ezt fogja a legtöbb ember mondani hogy nem igazán szeretjük egymást.....

Inkább éppen ez az hogy annyira ragaszkodunk egymáshoz hogy nem tudunk meg lenni egymás nélkül,de viszont ez a való életben való érvényesülésünket gátolja...

Nem tudom ezt így sajnos ezt így leírni,az egyik hozzászóló rá érzet hogy miről beszélek,ő is csak azért mert volt hasonló szituációban,ezt így nem tudom elmondani...

2011. júl. 7. 18:46
 13/27 anonim ***** válasza:

Ennek így nincs értelme, bocs, legalábbis amennyit leírsz belőle, az alapján. Ha annyira egymáson lógtok, az inkább görcsös egymásba menekülés, de nem kimondottan szeretet. Az isnpirálna, és inkább segítene az életcélok elérésében.

Nem lehet elválasztani, hogy ez az életem, ez meg a kapcsolatom. Ha ez ennyire más irányba mutatnak, az nem egészséges.

14/27 anonim ***** válasza:
17%
Látod kérdező, nagyon sok okos ember van ám itt :)))
 15/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:46

Látom látom:):)

Meg hallgatom nyilván mivel ezért tettem fel a kérdést,de aki nem volt ilyen helyzetben nem fogja megérteni,mert ők csak a saját kis elképzelt igaz egyből beteljesült szerelembe hisznek ami egyből az ölükben pottyant...

2011. júl. 7. 18:49
 16/27 A kérdező kommentje:

Tehát megkérhetném a válaszolókat hogy ne azt elemezzék ki hogy mennyire szeretjük egymást és mennyire nem?!

Én azt kérdeztem hogy lehet hogy valaha ha isten is úgy akarja és mi is akkor évek múlva össze kovácsolódhatunk e??

Volt már ilyen valakinek???

Az írjon legyen kedves aki volt hasonló helyzetben és átélt ilyet!!Aki azt kérdőjelezi meg hogy szeretjük e egymást az ne írjon legyen kedves......

Köszönöm!!!

2011. júl. 7. 18:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Álljon meg a menet, kedves kérdező! Nem mindenkinek pottyan ám az ölébe a szerelem. A páromnak és nekem igencsak meg kellett érte küzdeni, de együtt vagyunk már 8 éve, szeretjük egymást és soha nem jutott eszünkbe a szakítás, pedig volták már problémáink bőven, elhiheted. A karrierünket, az életünket pedig mindig úgy alakítottuk, hogy abban a másiknak is helye legyen! Persze ez sokszor kompromisszumokkal járt, de ez egy párkapcsolat lényege. Nincs én és te, hanem mi vagyunk. Ha szeretjük egymást, akkor úgy oldjuk meg a problémákat, úgy alakítjuk a dolgokat, hogy együtt maradhassunk. Több, mint 2 évig távkapcsolatban éltünk (3 éve voltunk akkor együtt, amikor erre kényszerültünk), több száz kilométer választott el minket, de együtt maradtunk, és soha nem fordult meg a fejünkben, hogy könnyebb lenne mindkettőnknek az élete, ha szakítanánk. Szóval én azt mondom, hogyha két ember igazán szereti egymást, akkor ott nincs olyan, hogy teher a másik szeretete, és külön könnyebb lenne az élet. Nem hinném, hogy ez lenne a megoldás. De ti tudjátok, ha úgy gondoljátok, hogy nem bírja ki a kapcsolatotok a megpróbáltatásokat, akkor szakítsatok.
2011. júl. 7. 19:00
 18/27 anonim ***** válasza:

Én sem igazán értem a szitut, hogy ez hogy lehetséges...

De volt egy kérdésem régebben, aminek az volt a lényege, hogy "Évek múlva újra együtt?"

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

A helyzet más, közénk a körülmények állnak, de tudom, hogy ha úgy kell lennie (és úgy kell lennie! :) ), és eljön az ideje, akkor újra együtt leszünk.

Állítólag csak hinni kell benne ;)

2011. júl. 7. 19:18
 19/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:18

Miből gondolod hogy közénk az említett dolgok mellett nem e állnak más körülmények?Nem akarok mindent leírni ha nem muszély.De egyébként igen vannak még más dolgok is ami miatt nem megy,de ha nem gond azt szeretném megosztani...

2011. júl. 7. 19:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de miből gondolod, hogyha most nem tudjátok megoldani a problémákat, akkor x év múlva könnyebb lesz? Mert tegyük fel, most szakítotok, és néhány év múlva újra egymásra találtok. De bármikor jöhet olyan dolog, ami közétek áll, ami miatt nehezebb együtt lenni, és akkor mindig a könnyebbik utat fogjátok választani? Nem bántani akarlak, hidd le, csak próbállak megérteni.
2011. júl. 7. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!