Házastársak vagy eggyüttélök mennyit szoktatok szexelni hetente? Napi 1 soknak számít? , van egy 2 éves kisgyerek is .
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 18:08
11/24 anonim válasza:
de amúgy többieknél is érdekelne h munka/gyerek mellett ki szokott inkább csábítani/kezdeményezni? csak mert szülés után a nőnek még regenerálódnia is kell vmennyire..
12/24 anonim válasza:
Én vagyok a 4 hó-s baba anyukája. Császárral szültem,és szerencsés módon nagyon hamar regenerálódtam,már a negyedik héten egymásnak estünk a párommal.Eleinte féltem,hogy felszakad a varrat de ahogy telt az idő és semmi bajom nem volt,egyre jobban belejöttünk.Szerintem egyformán kívánjuk egymást,van hogy én csábítom el,van hogy ő engem.Mivel a babóka este 9től reggel 8ig alszik így reggel és este is belefér egy-egy hancúrozás,ha férjem itthon van és nem kell dolgoznia menni akkor a délutáni alvást is van,hogy kihasználjuk.
13/24 anonim válasza:
az a 74%os vagyok akinél terhesség előtt napi 4-5 volt,és most 2hónapos a kisfiam,ja nem én válaszolgattam magamnak:P
fele fele arányban kezdeményezünk de legtöbbször én:) én vagyok a nő
14/24 anonim válasza:
hmmm jó hallani :) csak mert olyan sok kérdés volt itt ami avval kapcsolatos h gyerek után megromlik a viszony. de ezek tényleg jó hírek :P sztem a az is ha 3-4 naponta az meg pláne ha napi 1-2 de ez nekem már-már hihetetlen :D sztem ritka h kisgyerek mellett ilyen gyakori, de örülök ha van ilyen is, még van remény xD jó volt olvasni
15/24 anonim válasza:
Nekünk sok lenne napi 1 (hát még 4-5 naponta, páromnak az nem megy, hála:) ), heti 1-2 szokott lenni.
21/L ( és 27/F, 5 év)
16/24 A kérdező kommentje:
szülés elött napi 2-3 ,hüvelyi szülés volt, de már a 4ik héten csináltuk ,nem fájt sehol akkor miért ne?most probáljuk a napi (vagy kétnapi) egyet minimum betartani.férjm31,én 26
2011. júl. 7. 20:53
17/24 anonim válasza:
hetente? havonta kb 2-3 alkalommal...ennyi az igényünk. nekünk a napi 1 soknak számítana...és dög unalmasnak... de sokaknak nem, úgyhogy nincs vele probléma. 26/nő 28/f
18/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. júl. 8. 07:24
19/24 anonim válasza:
Mi heti 1*,napi 1*szer még a kapcsolatunk elején sem volt.nekünk az sok.17hós anyukája.
20/24 anonim válasza:
Bocs de én ezt olyan hihetetlennek tartom.
Nekem ennyire nincs energiám (napi 4-5), de olyan heti 2 szokott lenni.
Az ismerőseim között akik szültek azok meg terhesség alatt és szülés után sem nyúltak egymáshoz... Azóta gondolom változott...
"1 és 3 éves gyerekek anyukája"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!