Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem nem érdekel hogy...

Csak engem nem érdekel hogy egyre több fiatal lesz öngyilkos?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Minden újságban ez megy.

Mutattak tv-ben is a tinikről akik "öngyik" lettek facebook profil képeket, normálisak voltak, megfelelő anyagi háttérrel.

Aki akarja had tegye meg, ha neki ez kell, mért probléma ez?

21F

2011. júl. 7. 18:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Ember gondolkodj már egy kicsit!
2011. júl. 7. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Megrendítő és úgy gondolom hogy tenni kellene valamit. Személyesen engem sem érdekel de azért tették a híradóba hogy a szülők még időben észrevegyék ha gond van mert utána már nagyon késő
2011. júl. 7. 18:10
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha lenne egy olyan barátod, aki öngyilkos lett akkor nem így gondolkodnál........
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Nincs több öngyilkos fiatal mint 10-20-30 éve csak éppen nem verték nagydobra

2.Nem kell ám szentírásnak venni amit az újságok írnak,mert már bizonyított,hogy sokszor nem egészen az iagazt írják,és nagyzolnak..

3.Lehet,hogy csak téged érdekel,mert enge nem igazán..

Én erre szoktam mondani,hogy aki hülye az haljon is meg..

5/14 anonim ***** válasza:
81%

Téged nem érdekel, de mégis te vagy az egyetlen, aki feltett ilyen kérdést.

Érdekes...

Akkor miért nem olyan dolgokkal foglalkozol, ami érdekel?

2011. júl. 7. 18:11
 6/14 anonim ***** válasza:
30%
Azért régebben nem volt jellemző ez az öngyilkososdi,a mai kor terméke. Az Unióval sokkal nagyobb teret kaptak a mai gyerekek, több joga van, mint a saját szülőjének. Csoda, hogy erre is jogot formálnak?!
2011. júl. 7. 18:12
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Oke, hogy idegenkent igy gondolod, de ha a te gyereked lenne, akit te neveltel tizen-huszon evig es elvesztegeti igy az eletet, akkor mit szolnal? Biztos, hogy maskepp allnal ehhez, ha lenne sajat gyereked. Nagyon nagy dolog az, hogy tobb, mint negyszeresere emelkedett a tinik koreben az ongyilkossagok szama.
2011. júl. 7. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Majd amikor egy jó barátod a vonat alá ugrik, úgy, hogy senki, se a barátai, se a szülei nem vették észre, hogy baj van, akkor érdekelni fog?

Velünk megtörtént. Feldolgozhatatlan, mai napig se értjük mi történt. Igenis érdekel.

2011. júl. 7. 18:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy nem fogjátok fel, hogy éppen ez az. Akit nem érint, azt nem érdekli. Akit érint(het), azt meg igen.
2011. júl. 7. 18:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a kérdés lényegébe nem bonyolódnék bele. Mindenkinek megvan a saját véleménye...

Az újság, tévé hírekről viszont tudok mesélni: nem ugrott nagyot az öngyilkosságok száma, nincs sehol tmeges öngyilkossági hajlam, egyszerűen csak kifogytak a hírekből (vagyis ez volt a legjobb hírértékű téma ami hirtelen eszükbe jutott)

2011. júl. 7. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!