Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek születnek ilyen hulladék...

Minek születnek ilyen hulladék emberek?

Figyelt kérdés

Mint én. Elzavartam a fenébe az összes képmutató haveromat és ismerősömet, töröltem magam minden közösségi oldalról, egy ideje undorodom az összes embertől...azt se tudnám elképzelni, hogy családom legyen valaha. Nem érdekel senki és semmi, beleuntam a diktatúrába - népbutításba, ami itt zajlik, azt se bánnám, ha hirtelen elcsapna valami és hat láb mélyre tennének.

Kezdetben az őseim csesztettek, majd minden egyes iskolában (az egyetemig) a tanáraim, osztálytársaim hogy milyen szánalmas vesztes vagyok, és jé...a gép kidobott egy autista, balfék lúzert. Mindent feladok egyhamar, sose volt kedvem élni. Azért lettem nyelvszakos, hogy elhúzzak erről a porfészekről, viszont annyiszor kaptam meg, hogy úgyse fog sikerülni, hogy erről is lemondtam.

Van akinek a halál lehet az egyetlen kiút?

2011. júl. 7. 17:35
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Azt írtad Te Luzer-""Elzavartam a fenébe az összes képmutató haveromat és ismerősömet, töröltem magam minden közösségi oldalról, egy ideje undorodom az összes embertől...azt se tudnám elképzelni, hogy családom legyen valaha. Nem érdekel senki és semmi, beleuntam a diktatúrába - népbutításba, ami itt zajlik,"""

Semmi baj, valamikor hasonlókat éreztem, de engem a harag ami bennem feszült, erőssé, makaccsá tett és már csak is magamért akartam élni, magasról tettem mindenre és mindenkire olyan lettem, hogy még megszólítani is féltek, nem hogy közeledni, ha csak megsérteni,v. aljas gondolatokkal mert bárki közelíteni hozzám, mert "csak egy nő voltam" az garantáltan egy életen keresztül emlékezett rám...!

Luzer azért vagy mert elhagyod magad esztelen módon meghalni? mikor egyetlen életed van? oda dobnád hogy a MÁSOK nevessenek, több jusson ennek a szemét világnak?

Nincsenek barátaid se? NA ÉS? Nekem se volt és nagyon jól meg voltam nélkülük. Kialakítottam a saját életem a saját világom a saját családom és élveztem az életet a világ ami körülöttem volt, csak díszletté vált számomra, amit bármikor kicserélhettem és ki is cseréltem ha elegem volt belőle- mindent felrúgtam és máshol egy új fejezetet kezdtem. Még arra se vettem a fáradságot hogy a nevét megjegyezzem bárkinek is, kitéptem az életemből mint egy füzetlapot és új oldalt kezdtem.

S ne hidd hogy ellenséges lettem volna... nem soha.. mindenkire figyeltem, de senkit nem engedtem a közelembe soha, így nem is csalódtam többet.

Annyi minden van ami csodálatos az életben, és akkor is ha kitekintesz a magad teremtette családi fészekből és annyi megfejteni való a természetben, csak tudni kell célokat alkotni és megvalósítani.

Nyelveket tanultál? Akkor fordíts regényeket, vagy bármit amihez értesz.Látod én még az idegen nyelveket is utáltam az egész világot utáltam és utálom, mert annyi mocskot, aljasságot láttam meg belőle! De ezért csak nem fogok kiszaladni belőle a pokolig- a fenébe is-- ha az egész emberi világ ki is pusztulna, én akkor is élni akarok!

Hát legyél Te is ilyen. Szeresd önmagadat, hogy a családodat is szeretni tudd teljes önvalóddal, megadva nekik mind azt, amit Te nem kaptál meg és ami miatt olyanná lettél amilyen vagy-csalódott, haraggal teli, szeretet nélküli, zárkózott. Ők ne válhassanak ilyenné!

2013. okt. 15. 01:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!