Minek születnek ilyen hulladék emberek?
Mint én. Elzavartam a fenébe az összes képmutató haveromat és ismerősömet, töröltem magam minden közösségi oldalról, egy ideje undorodom az összes embertől...azt se tudnám elképzelni, hogy családom legyen valaha. Nem érdekel senki és semmi, beleuntam a diktatúrába - népbutításba, ami itt zajlik, azt se bánnám, ha hirtelen elcsapna valami és hat láb mélyre tennének.
Kezdetben az őseim csesztettek, majd minden egyes iskolában (az egyetemig) a tanáraim, osztálytársaim hogy milyen szánalmas vesztes vagyok, és jé...a gép kidobott egy autista, balfék lúzert. Mindent feladok egyhamar, sose volt kedvem élni. Azért lettem nyelvszakos, hogy elhúzzak erről a porfészekről, viszont annyiszor kaptam meg, hogy úgyse fog sikerülni, hogy erről is lemondtam.
Van akinek a halál lehet az egyetlen kiút?
Ami végleg elszakította a cérnát, hogy az egyik "ismerősöm" esettanulmánynak használt. ( [link] )
Így lehet bárkiben is megbízni.
Engem is b@sztattak a szüleim, és középiskolában az ofim.
Miatta megbuktam 11-ben, mert lelkileg annyit terrorizált, hogy a végén már nem is mertem iskolába menni- sok lett az igazolatlanom. Mindig azt mondta nekem, hogy senki nem lesz belőlem és a szüleim mondták neki, hogy suli után külföldön akarok dolgozni, arra is azt mondta, hogy ilyen hozzá állással 1 hónapot sem fogok kibírni, mert ő okos és volt már külföldön és tudja mi van. Átjelentkeztem akkor egy másik iskolába, mivel még tanköteles voltam. Oda jártam vagy 1 hónapot, nagy nehezen sikerül kijönnöm, azóta el vagyok, mint a befőtt.
Erre szokták azt mondani, "szép öröm a káröröm, mivel nincs benne irigység" .
Mutasd meg, hogy te is vagy valaki és nem egy lábtörlő!
20L
Látod? Olvasd el figyelmesebben. Ez egyáltalán nem kritika.
Minden fejben dől el. Bízz magadban, ne hallgass azokra, akik visszahúznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!