Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek születnek ilyen hulladék...

Minek születnek ilyen hulladék emberek?

Figyelt kérdés

Mint én. Elzavartam a fenébe az összes képmutató haveromat és ismerősömet, töröltem magam minden közösségi oldalról, egy ideje undorodom az összes embertől...azt se tudnám elképzelni, hogy családom legyen valaha. Nem érdekel senki és semmi, beleuntam a diktatúrába - népbutításba, ami itt zajlik, azt se bánnám, ha hirtelen elcsapna valami és hat láb mélyre tennének.

Kezdetben az őseim csesztettek, majd minden egyes iskolában (az egyetemig) a tanáraim, osztálytársaim hogy milyen szánalmas vesztes vagyok, és jé...a gép kidobott egy autista, balfék lúzert. Mindent feladok egyhamar, sose volt kedvem élni. Azért lettem nyelvszakos, hogy elhúzzak erről a porfészekről, viszont annyiszor kaptam meg, hogy úgyse fog sikerülni, hogy erről is lemondtam.

Van akinek a halál lehet az egyetlen kiút?

2011. júl. 7. 17:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Fordulj pszichológushoz, komolyan! Azt állítod, hogy téged mindenki utál és állandóan kinevetnek, és mindenki azért él, hogy téged kínozzon. Valószínűleg egyszerűen csak mindent magadra veszel. Nem mondom, hogy teljes mértékben te tehetsz róla, valószínűleg a szüleid is hozzájárultak meg a gyakori kritika. Nálunk is van az egyetemen a csoportban egy ilyen srác, aki nem mer eljönni szóbeli vizsgákra, meg nem szól senkihez. Mi próbálunk segíteni rajta, de egyszerűen reménytelen, és már kezdenek emiatt általánosan idegesíteni az ilyen önállótlan, akaratgyenge emberek. Ezért mondom, hogy kérj olyantól segítséget, aki ezzel foglalkozik, és ne a segítőkész embereket (mint aki írta azt a blogbejegyzést) terrorizáld.
2011. júl. 7. 20:12
 32/41 anonim ***** válasza:

Ne légy buta, és ne légy paranoid.

Miért nevettek rajtad?

A külsőd miatt? Miért, ki vagy, Quasimodo? Sisak nélküli Darth Vader? Vagy az öltözködési stílusod miatt? Zoknit hordasz szandállal? Túl kövér vagy, vagy túl sovány? Ezeken lehet változtatni.

Esetlen hülyén viselkedtél? Motyogsz magadban? Tarzanosat játszottál a kapaszkodókon?

Ha racionálisan végiggondolod, van-e tényleg, amin nevethettek volna?

Persze, hogy könnyű elfutni, de megéri? Úgy jött le, hogy férfi vagy, akkor meg pláne nem szabad elfutni :) Senki sem szereti a gyávákat.

(azért írom ezt le ilyen "gonoszul", mert az önbizalomhiány nagyon gyakran abban manifesztálódik, hogy az egyén meg van győződve róla, hogy mindenki őt nézi, és rajta nevetnek, holott nem ez a valódi helyzet. Nekem is volt ilyen korszakom.)

2011. júl. 7. 20:15
 33/41 A kérdező kommentje:

Ez nem beképzelés. Előfordult, hogy folyosón álldogálva fogta magát egy nálam erősebb "gyerek" és heccből pofán vágott. Tudva, hogyha visszaütök, helyben agyon csap.

De nem zavart, a vinnyogva röhögő kórus viszont annál inkább.

Ez tény, agyturkász pedig nem tudna ilyesmikkel mit kezdeni.

2011. júl. 7. 20:16
 34/41 A kérdező kommentje:
Szóbeliken mindig ötöst kapok, máskor viszont inkább nem szólok senkihez. Nem erőszakolom én magam senkire.
2011. júl. 7. 20:19
 35/41 anonim ***** válasza:
kissibi, nem neked szántan természetesen, csak közben te lettél az "utolsó", de az előtted írónak írtam amit írtam.
2011. júl. 7. 20:27
 36/41 anonim ***** válasza:

"Ez tény, agyturkász pedig nem tudna ilyesmikkel mit kezdeni."

Halálom ez az "agyturkász" szöveg.

Ha tényleg zavarna ez a helyzet, és akarnál rajta változtatni, akkor tennél is valamit a dolog érdekében, nem pedig azt bizonygatnád, hogy milyen sz*r neked. Attól még soha nem lett jobb senkinek, hogy bebizonyította vadidegeneknek, hogy milyen rossz is neki. Attól viszont már igen, hogy minden lehetséges módon megpróbált segíteni magán. Ebbe beletartozik az is, hogy elmész pszichológushoz. Nem biztos, hogy ez lesz a megoldás, de lehet, hogy igen. Persze az önsajnálat ezerszer kényelmesebb.

2011. júl. 7. 20:31
 37/41 anonim ***** válasza:

Részletek a linkelt blogból:

"Van egy számomra nagyon KEDVES egyetemista BARÁTOM."

"végtelenül TEHETSÉGES, ÉRTELMES, kifejezetten KELLEMES MEGJELENÉSŰ fiút láttam"

"SPAKLVAL VAKARHATTA VOLNA LE magáról a SZEBBIKnek mondott NEM KÉPVISELŐIT."

"NINCS GOND a modorával."

"Volt olyan, mikor EGY NAP NÉGY CIKKE is kint volt AZ INDEX FŐOLDALÁN."

"REMEK RIPORTOKAT készített, NOVELLÁKAT írt"

"írt egy könyvet. Bár kissé komor, de NAGYON JÓ A TÉMA is, A STÍLUSA is"

"TELE VAN SZERETETTEL, együttérzéssel."

Elvileg "közkedvelt" személy vagyok, de rólam még soha sem írtak ennyi pozitívumot. Meg kellene köszönnöd a bókokat az "ismerősödnek", ahelyett, hogy ellenséges lennél vele szemben. Egyértelműen pesszimista vagy, nem akarod észrevenni, hogy tehetséges vagy és szeretnének, ha hagynád. Egy embernek egy élete van, a helyedben kihasználnám. Sz@rd le a bunkókat, írj, szórakozz és találkozz az említett esettanulmány írójával is. A családod próbálja lehúzni az önbizalmad, rendben, de a blogból is kitűnik, hogy a a közeli ismerősök igyekeznek támogatni.

2011. júl. 7. 23:53
 38/41 anonim ***** válasza:

Nem, én nem gondolom, hogy ilyen kishitű lenne. Inkább még nagyobb figyelemre vágyik, és ezt úgy próbálja elérni, hogy sajnáltatja magát, hogy sokan felkapják a fejüket és dicsérgessék. Nagyjából a legjobb adottságokkal rendelkező személy, amit ismerek, hát inkább meghagyom az együttérzésemet azoknak, akiknek valóban szükségük van rá.

Ha ezt a kérdést nem azért írtad ki, hogy a hiúságodat legyezgessék, akkor pedig fordulj pszichológushoz, mert tényleg probléma van veled. Azt gondolod, az egész világ körülötted forog és mindenki ellened esküdött össze.. a valóság az, hogy nem történik veled semmi olyasmi, ami mással ne esne meg, csak épp valótlan tartalmat képzelsz az események mögé. Amiket leírtál, még ha kiragadott példák, akkor is nap mint nap előfordulnak az ismeretségi körömben és velem is, és mégsem fordult még meg egyikünknek sem különösebb jelentőséget tulajdonítani neki. Önbizalomhiány vagy mániákus pesszimizmus, válassz hogy szerinted melyik vagy, és fordulj vele orvoshoz. Nem az egész világgal van baj.. csak a fejedben van valami rosszul kalibrálva.

2011. júl. 8. 00:34
 39/41 anonim ***** válasza:

Azt se bánnád ha elcsapna valami? És mire fől? Azért hogy a végén tényleg azok győzzenek akik téged bántottak?

Minden ember önmagában egy külön világ, nem az a lényeg mások mire tartanak hanem az hogy Te minek tartod magad és mi mindent akarsz elérni az életbe. Ne hogy azt gondold hogy a mások jobban érzik magukat, nem ők csupán jobban képesek a képmutatásra-tele vannak félelemmel, kishitűséggel, bizonytalansággal még önmagukon belül is. Csak jobban tudják titkolni.

Ne másoknak akarj megfelelni csak is önmagadnak. az ember belevetett ebbe a világba és ki kell harcolni a jussát azért hogy elérhessen valamit. De ha eléred minden nehézség ellenére az maga a siker a boldogság és elégedettség. Ez a élet célja, hogy azt a szellemet ami benned van azt tökéletesítsd, azt a tehetséget ami benned van kihasználd.

Feladni pedig kishitűség és butaság, hisz az ember csak egyszer élhet igaz lehet most nehéz de a holnapután még sok csodálatos dolgokat tartogathat számodra úgy a munkád terén, mint szerelem terén és csodálatos utódaid ha születnek. Igaz nem könnyű mindig az élet és bizony az emberiség egy elég fárasztó két lábon járó barom, de Te mindenkinél többnek tartsd magadat és magasról tegyél erre a hülye emberi világra amely soha nem lesz más, se jobb, inkább kapard ki belőle a saját gesztenyédet és nevess ezen az örült világon.

2011. nov. 21. 11:45
 40/41 anonim ***** válasza:
Na igen a mai világ és elvárásai a fiatalokkal szemben.Tanuljál felelj meg minden hülyének , integrálódj ja meg szocializálódj.Aztán ha mindenen keresztül mentél és nincs egy vagyonos faterod akkor meg keress magadnak valami melót és nősülj meg vagy menj férjez neveld föl a kölkeid aztán dögölj meg .A PLUSSZ elvárás vágjál hozzá jó képet.CSAK MAGADON SEGÍTHETSZ ÉS MINDEN BAJOD CSAK A TE BAJOD MINDENKI LESZARJA. Na, így állunk ma.Mellette mindenki aki elméletileg a tanárod szülőd csak azzal van elfoglalva ,hogy az önbizalmad bombázza megsemmítse csírájában ki írtsa ,olyan szar indokkal leplezve ,hogy én csak a javadat akarom.Az a legszánalmasabb ,hogy sokan így is gondolják mert ennyire hülyék és ennyire elvannak butítva.Ők is szarba élnek ,de erre nem jönnek rá mert hát ahhoz gondolkodni is kéne.Amióta kinyírta a közgondolkodás az ember felsőbb származásának a lehetőségét is azóta aljasulunk,CSAK KÖRÜL KELL NÉZNI A VILÁGBA. Őrültek háza van itt és ha azt mondod ide nem akarsz gyerekeket hozni megértem én sem fogok.Ezek után csodálkoznak ,hogy a fiatalok drogoznak és b@sz.k a jővőjükre és persze lila gőzük sincs miért teszik ezt a fiatalok ,hát én sem tudom.:) Öngyilkosság? Az nem jó ,mert bűn. Inkább dőlj hátra és élvezd a műsort ,hogy ez a állatkert amit mi társadalomnak hívunk ,hogy nyírják ki egymást és azt ajánlom foglalkozz olyan dolgokkal amit még nem vontak be a fogyasztói társadalomba:pl Istenhit(ez manapság üldözött is külön jó)Ezotéria ami tetszik ezekben komoly igazságokra fogsz találni.Sok sikert.( ha nem érdekel ez mind akkor a kötél ott vár rád ,de az élet azért megér egy esélyt)
2012. febr. 19. 04:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!