Hány éves korodban költöztél el otthonról és hogyan finanszíroztad ezt?
első kiegészítés.
Bérletbe sohasem mennék. Majdnem annyit fizetnék mint így lakástörlesztésre. Ez az enyém lesz, a bérlet kidobott pénz lenne.
nekem van erre egy alternatívám, először is szeretném végigcsinálni a középiskolát -20 éves
egyetemet 24 éves
és vagy egyetem alatt munkából összeszedett pénzből, vagy ha nem gyűlik össze annyi, akkor kiköltözök külföldre és ott kezdek albérletet stb, illetve keresek munkát. ausztrália, anglia, vagy amerika jobb államai jöhetnek szóba (minnesota, colorado, texas, illinois, connecticut)
Én nem tanulás miatt költöztem el otthonról, hanem a párom miatt, akivel albérletet vettünk ki.
A kauciót szülői támogatásból fizettük ki, a havi törlesztendőt pedig a fizunkból.
Aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy akárhogy gürizünk, nemhogy nem jutunk a kettőre ( egyről ), de még a kapcsolatunk is megromlott emiatt.
Ja, szülők nemhogy nem támogattak, inkább szapultak, hogy miért nincs soha pénzünk...?
4 hónap után szétmentünk, de nem is bánom.
A mostani pasimnak saját lakása van végre, itt nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!