Összeköltözés. Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Ő 22 éves lesz és 20 múltam. Már lassan 4 éve vagyunk együtt, én pedig mondtam neki, hogy ha befejezi az egyetemet és elkezd dolgozni, akkor össze szeretnék költözni vele, mert szerintem már eljött az ideje. Ő nem mondott nemet, elfogadja, hogy így gondolom, de ennél a pontnál meg is állt a beszélgetésünk. Ha úgy adódna, hogy összeköltözünk, mire figyeljek az elején, hogy nehogy minden elromoljon? A szüleinél fogunk lakni. Ő leginkább azt félti, hogy nem lehet a barátaival, de én mondtam, hogy ez nem zavar, nyugodtan mehet(remélem később sem fog erről megváltozni a véleményem).
Adnátok tanácsot, vagy elmesélnétek, ti mit rontottatok el vagy csináltatok jól az összeköltözéseteknél?
2011. júl. 7. 13:45
11/16 anonim válasza:
Értem de szerintem semmiképp ne erőltesd rá azt hogy menjetek a szüleihez, az sose sül el valami jól, főleg ha az anyós olyan :)
12/16 A kérdező kommentje:
Mondom, ezt nem én találtam ki, hogy oda menjünk,hanem ő. Meg az anyukája is mondja sokszor, hogy majd csinálhatunk fent konyhát az egyik szobából:D(és nagyon szeretem az anyukáját!)
2011. júl. 7. 20:10
13/16 anonim válasza:
Hát így könnyű, hogy odaköltözünk a felső szintre mert az úgyis az övé... nektek is csak megszületni volt nehéz, vagy talán még azt sem.
14/16 A kérdező kommentje:
Én egy kérdést tettem fel, nem olyan választ vártam mint a "kedves" utolsóé. Bírom az ilyen embereket, akik ismeretlenül ítélkeznek. Honnan tudsz te az én anyagi hátteremről vagy bárkiéről? Az ember örül, ha el tudja kezdeni valahol az életét, és ha te nem tudsz a saját magadéval mit kezdeni, akkor sajnálom, de ne egy ilyen oldalon próbáld oltani az embereket!
2011. júl. 9. 17:12
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, az utolsó válaszodhoz még hozzátenném: HOGY ISMERETLENÜL TESZIK EZT!
16/16 anonim válasza:
szerintem irigykednek, és ennyi!:) teljesen jól hangzik ahogy leírtad a dolgokat, sok sikert hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!