A férjem nagyon horkol, nehezen is alszom. Viszont este mégis én voltam a rossz?
Nagyon zavar a horkolása, de nem cseszegetem miatta, hiszen nem direkt csinálja. Mivel ő 1-2 perc alatt elalszik, rendre én "őrzöm az álmát", mert nem tudok zajban aludni.
Tegnap pont lefekvéskor elkezdtem csuklani, mire rám förmedt, hogy nem tud így aludni, ne csináljam, ő fáradt. Azóta se értem, mert a csuklás pont annyira szándékos, mint a horkolás.
Amikor öt percenként felugrott fekvő helyzetből és rám ordított (hátha így megijedek és abbamarad), azzal annyit ért csak el, hogy rendre halálra rémültem, de csuklottam tovább.
Rosszul esett, hogy egy olyan dolog miatt marakodik velem, amit ő is csinál, én mégsem "szólok", mert nem döntés kérdése.
micsoda utálatos férjed van! (már bocs)
én nem szólnék semmit... hanem, mikor horkol, fognék egy ruhacsipeszt, és összecsípném az orrát :D
err felébredne, és akkor közölném vele, hogy én csak egyszer csuklottam, és máris üvöltözött velem, ő viszont mindig horkol, és úgy döntöttem, nem tolerálom tovább. :D
vegyél füldugaszt is sőt, közöld vele, hogy ezentúl másik szobában fogsz aludni.
ha még egyszer felhozza, hogy miattad nem tud aludni, mondd meg neki, hogy közös nyaralás helyett te gipszkarton-falra gyűjtesz, hogy a szobából leválassz magadnak egy saját hálószobarészt.
talán észbekap...talán.
A fo problema ugye a horkolas. Nem menne el esetleg onkent orrsovenymutetre?
(En nem horkoltam - csak 30 alvasbol egyszer-, de kellett mert sokszor begyulladt az arcuregemm. Es nem bantam meg, mert 3-4 nap az egesz. Es azota piszok jol szelel az orrom es nagyon jol erzem magam.)
Szerintem egy ilyen mutet 2 felekeppen is jobba tehetne az eleteteket.
Egyreszrol a Te alvasod megoldodna.
Masreszrol az O alvasa is sokkal melyebb/nyugodtabb lenne. (Ugye az alvashoz is oxygen kell. Minel tobb, annal jobb.)
10:07, férjcsere.
Na ez a mai fogyasztói társadalom rákfenéje!!! Ha valami nem 100% tökély, akkor le kell köpni, ott kell hagyni, le kell cserélni, megfutamodni a valódi problémamegoldás elől. Persze egy zajos, indulatos válás, vagy szakítás mindenképpen látványosabb és tán kényelmesebb is, mint leülni és megbeszélni, esetleg szeretettel és türelemmel rávezetni a másikat arra, hogy mit miért így vagy úgy tegyen meg.
Én, ha nő lennék, egy horkolás vs csuklás miatt nem válnék el. De nem vagyunk egyformák. Isten őrizzen engemet az ilyen tökélyhajszoló emberektől.
10:07, férjcsere.
Na ez a mai fogyasztói társadalom rákfenéje!!! Ha valami nem 100% tökély, akkor le kell köpni, ott kell hagyni, le kell cserélni, megfutamodni a valódi problémamegoldás elől. Persze egy zajos, indulatos válás, vagy szakítás mindenképpen látványosabb és tán kényelmesebb is, mint leülni és megbeszélni, esetleg szeretettel és türelemmel rávezetni a másikat arra, hogy mit miért így vagy úgy tegyen meg.
Én, ha nő lennék, egy horkolás vs csuklás miatt nem válnék el. De nem vagyunk egyformák. Isten őrizzen engemet az ilyen tökélyhajszoló emberektől.
Szerintem meg a társadalom "rákfenéje", hogy egyesek képtelenek megérezni az iróniát.
Az én párom is horkol rendesen. :DDD De imádom. Néha, mikor jókedvem van, és csipkelődni szeretnék vele, mindig jó téma. Mindketten jókat nevetünk rajta. Inkább az szokott aggasztani, ha kihagy a lélegzete, olyankor böködöm rendesen, vagy megrázom. Horkant egyet, és alszik tovább.
De volt már olyan is, hogy éppen rossz napom volt, és nem toleráltam annyira. Nagy duzzogva átmentem a gyerekszobába, lehajigáltam a földre az ágynemümet mérgemben(pedig van plussz ágy, de éppen láttatni akartam, hogy én mekkora mártir vagyok), ledobtam magam, és próbáltam elaludni. Ő meg megvárta, mig megnyugszom, felnyalábolt, és visszavitt a hitvesi ágyba. :DD
A te férjed is lehet, hogy éppen hisztisebb kedvében volt, van ilyen. Hagyd rá, és csak nevess rajta. Nekünk ez mindig beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!