A férjem nagyon horkol, nehezen is alszom. Viszont este mégis én voltam a rossz?
Nagyon zavar a horkolása, de nem cseszegetem miatta, hiszen nem direkt csinálja. Mivel ő 1-2 perc alatt elalszik, rendre én "őrzöm az álmát", mert nem tudok zajban aludni.
Tegnap pont lefekvéskor elkezdtem csuklani, mire rám förmedt, hogy nem tud így aludni, ne csináljam, ő fáradt. Azóta se értem, mert a csuklás pont annyira szándékos, mint a horkolás.
Amikor öt percenként felugrott fekvő helyzetből és rám ordított (hátha így megijedek és abbamarad), azzal annyit ért csak el, hogy rendre halálra rémültem, de csuklottam tovább.
Rosszul esett, hogy egy olyan dolog miatt marakodik velem, amit ő is csinál, én mégsem "szólok", mert nem döntés kérdése.
De hülye a férjed - már bocs :)
Sajnos, az enyém se különb egy fokkal sem, és nálunk is téma a horkolás. Ha ő horkol, az természetes dolog. Ha én, egész éjjel bököd, nem hagy aludni, felveszi telefonra és fűnek-fának lejátssza, hogy így horkol a felesége...
Csuklásra recept:
pohár víz, álló helyzetből hajolj előre teljesen, lógasd a fejed, és így igyál a pohár túlsó oldaláról. Én azt hittem, ebbe bele ehet fulladni, de csuklás ellen jó.
Férjre recept:
nincs. Teljes csere.
A horkoláson segíthet az orrsövény-műtét, de jó fej nem lesz tőle.
Nem kellett volna így kiakadnia a csukláson,de amikor szóvá tette,Te is nyugodtan mondhattad volna,hogy Te a horkolásától nem tudsz aludni,és az mindennapos,míg a csuklás ritkább eset. Az én párom is úgy horkol mint egy egész elefántcsorda,éppen ezért beszereztem füldugót,és próbálok hamarabb elaludni,mint ő. :)
26/N
Árulnak horkoláselhárító orra rakható bigyókat, nem tudom hatásos-e egyáltalán, de hogy viccesen néz ki és nem rakná magára az 90%. De hátha.
Az én párom csak szuszog, öcsém horkol nagyon, ha vele kell aludnom akkor rugdosni szoktam az ágyát, ha megfordul egy ideig abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!