Az erőnlétem eléggé rossz. (10 fekvő nehezen megy, tipikus elkényelmesedett gyerek) Mivel tudom itthon növelni ezt?
Figyelt kérdés
Edzeni nincs időm eljárni, se lehetőség. Gondoltam futásra, tekerésre de az a felső testet, kart nem erősít anyira. Itthon végezhető gyakorlatok pl 8*8, felüllés vagy hasprés?2011. febr. 13. 16:03
1/6 anonim válasza:
pdeig a futás az egész testet erősítí.
plusz ha nyumoda a fekvőket, felüléseket és guggolsz akkor rendbe jösz 2-3 hónap alatt HA heti legalább 3 alkalommal végzed ezeket de lehet többször is.
ham már egy hónapja heti 6x csinálod akkor pihenj rá 2-3 napot hogy regenerálódj. és folytasd ahogy szeretnéd.
:D én is ilyen voltam
ja és járj a barátaiddal focizni :)(ez a legjobb mindközül)még az sem baj hga nem tudtok jól majd belejösztök
2/6 anonim válasza:
sportolj sokat nem feltétlenül versenyszerűen elég ha hobbiból barátokkal focizol,kosarazol vagy akármi.persze nem árt felkelés után néhány fekvő és felülés
3/6 A kérdező kommentje:
x ideig csináljam, vagy egyszerre amit bírok a fekvő felülés párosnál? A bringa is erősíti az egész testes, vagy jobban a lábad+kitartás
2011. febr. 13. 19:45
4/6 anonim válasza:
Minden nap fekvőzz,amennyit bírsz+ még erőltess rá egyet.Én kedden 14 et bírtam,most 26 megy...elég jól dobott az erőnlétemen.
5/6 anonim válasza:
nem elég ha csinálsz 5-6ot de azt egy nap akár 8x-10x is
és meglátod hofy milyen nagy ütemben fogsz fejlődni
6/6 anonim válasza:
bocs a "nem" az nem tartozik a mondathoz
sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!